Zúzódásokkal megúszta a filmsztár

- filmrakat | 2015. április 25. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Tom Cruise filmsztár a CinemaCon 2015 rendezvényenFilmsztárnak lenni veszélyes szakma, főképp ha az ember az akciójelenetek nagy részét kaszkadőr nélkül forgatja le. Tom Cruise (52) a 2015-ös CinemaCon egyik díszvendége is megtapasztalhatta ezt: majdnem bordáját törte a Mission: Impossible (Mission: Impossible – Rogue Nation) forgatásán!

Csak nemrég kaptuk a hírt Carey Mulligan lovasbalesetéről, most pedig Tom Cruise forgatás alatt szerzett sérüléseiről szólnak a hírek.

A Hollywood legújabb terméséből ízelítőt nyújtó CinemaCon egyik díszvendége volt az 52 éves filmsztár, aki kommentálta a hamarosan látható Mission: Impossible – Titkos nemzet már most legendás jelenetét, amelyben egy felszálló hatalmas Airbus oldalán kapaszkodik. A brit katonai bázison mindent megtettek a balesetek elkerülése érdekében, így megtisztították a kifutót és távol tartották a madarakat, Cruise mégis megsérült. Az Airbus légcsavarjai által gerjesztett szélviharban egy darabka kő Cruise oldalának vágódott, aki meg volt róla győződve, hogy több bordája is eltört. Szerencsére csak zúzódást szenvedett.

A filmsztárt egyébként a repülő oldalával egyetlen, a zakója alá erősített fémkábel kötötte össze, amit majd a számítógép segítségével távolítanak el az utómunka során. A repülős jelenetet nyolcszor vették fel egy nap leforgása alatt.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × kettő =

Címlapról

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább

Jönnek a kacsák (2018) amerikai animációs film

Jönnek a kacsák (2018) amerikai animációs film
Két kiskacsa és egy szeleburdi lúd elszakad a dél felé vándorló csapatától a Jönnek a...
Tovább