Zoolander 2. (Zoolander 2., amerikai filmvígjáték, 2016)

Zolander 2Ben Stiller a második részét is elkészítette Zoolander című kacagtató vígjátékának A nagysikerű kultuszfilm folytatásában ismét egymást érik a hajmeresztő cuccok, celebek és poénok.

Amikor utoljára láttuk Dereket, és szintén modell barátját, Hanselt, épp a Zoolander Központ Gyerekeknek, Akik Nem Tudnak Olvasni Jól, És Más Dolgokat Is Meg Akarnak Tanulni Jól égisze alatt jótékonykodtak, és Mugatu rács mögé került.

Lássuk a folytatást!.

Zoolander 2. (12)
színes, amerikai filmvígjáték, 2016, 100 perc

Eredeti cím: Zoolander 2. Gyártó: Paramount, 2015

Szereplők: Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell, Billy Zane, Nathan Lee Graham, Kristen Wiig, Penelope Cruz, Fred Armisen, Justin Bieber, Iggy Azalea, Sting, Milla Jovovich, Benedict Cumberbatch

Írta: Ben Stiller, Nicholas Stoller, Justin Theroux és John Hamburg. Derek Zoolander karaktere: Ben Stiller és Drake Sather. Operatőr: Daniel Mindel. Zeneszerző: Theodore Shapiro.
Rendezte: Ben Stiller

Magyarországi bemutató: 2016. március 17. Magyarországon forgalmazza: UIP-Duna Film.

Zoolander 2. – Filmajánló

Kék Acél. La Tigra. Magnum…

Egy arc, amely elég erős ahhoz, hogy megállítson egy kínai dobócsillagot a levegőben, és keresztezze egy gonosz géniusz világuralmi terveit. Csak egyetlen férfimodell van, aki képes ilyen szépséget és erőt felmutatni egy csücsörrel… Derek Zoolander.

Amikor utoljára láttuk Dereket, és szintén modell barátját, Hanselt, épp a Zoolander Központ Gyerekeknek, Akik Nem Tudnak Olvasni Jól, És Más Dolgokat Is Meg Akarnak Tanulni Jól égisze alatt jótékonykodtak, és Mugatu rács mögé került. Ám a Központot váratlan katasztrófa sújtja, és a duó visszavonulásra kényszerül, távol a világtól. Meg sem látszó 15 évvel később Derek és Hansel még mindig egymástól és a világtól távol, elvonultan él.

Amikor mindketten különleges meghívást kapnak egy nagyszabású divatrendezvényre az ősi és rejtélyes városba, Rómába, nem tudnak ellenállni a csábításnak, hogy visszatérjenek a civilizációba, és ismét régi dicsfényükben ragyogjanak.

Rómába érkezve Derek és Hansel bizarr és különc divattervezőket ismernek meg, akik egy új divatbirodalom fejei. Derekék hamar ráébrednek, hogy a divatvilág drasztikusan megváltozott, és visszadobta őket a reflektorfénybe – de meglehetősen kínosan és drasztikusan. Miközben kétségbeesetten próbálnak kiigazodni a blogolás, vlogolás és antidivat-divat új világában, mellesleg megpróbálnak megakadályozni egy halálos összeesküvést, amely elpusztítaná magát a divatot…

Zoolander 2. – Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt + húsz =


Scroll to top