A Zöld urai (2013) amerikai film

A műfajok remek keveredése A Zöld urai (Epic) című animációs film, ami már jóval a bemutatója előtt hatalmas sikert könyvelhetett el. A világpremier előtt fél évvel az internetre felkerült trailerét egy hét alatt 3,4 millióan nézték meg! A nagy várakozás az alkotóknak is szól…

A Zöld urai: csodálatos 3D animáció
A Zöld urai: csodálatos 3D animáció, az “animációs Avatar”

…mert A Zöld urai című filmet A Jégkorszak-filmek és a Rió alkotói készítették.

A ZÖLD URAI [+6]

animációs fantasy film

Eredeti hangok: Amanda Seyfried, Colin Farrell, Jason Sudeikis, Josh Hutcherson, Aziz Ansari, Beyoncé Knowles, Christoph Waltz, Pitbull.
Zene: Danny Elfman.
Fényképezte: Renato Falcão
Látvány: William Joyce.
Írta: Tom J. Astle, Matt Ember, James V. Hart, William Joyce, Daniel Shere.
Rendezte: Chris Wedge.

Mozibemutató: 2013. május 21.
Forgalmazza az InterCom.

Az alkotók

A Jégkorszak-széria kitalálója és rendezője, Chris Wedge Star Wars-típusú filmnek nevezi A Zöld urai-t, mely egy erdőben, miniatűr lények között játszódó élet-halál háborúról szól. A történet William Joyce “The Leaf Men and the Brave Good Bugs” című gyermekkönyvén alapul. Az író egyik közelmúltban bemutatott alkotása volt Az öt legenda című animációs film is.

A Zöld urai: miniatűr élőlények kalandjai
A Zöld urai: miniatűr élőlények kalandjai

Animációs Avatar

A különlegesen gyönyörű látványvilága és az elképesztő akciók, a fantasy stílus miatt sokan már most az animációs Avatarként emlegetik A Zöld urai című filmet. Chris Wedge valószínűleg valóban forradalmasítani fogja a műfajt: az animációs vígjátékba a nagy költségvetésű akció fantasy-stílus elemeit oltja be. És nagyon tudja, mit akar. Még akkor is, ha a legtöbben olyankor is mosolyognak, amikor Wedge nagyon komolyan beszél: ugyanis mindenkinek a Jégkorszak motkánya jut eszébe róla – ugyanis a sors üldözte ősállatkának az eredeti változatban a rendező kölcsönözte a hangját.

A Zöld urai animációs film az akció fantasy-stílus elemeivel
A Zöld urai animációs film az akció fantasy-stílus elemeivel

A Zöld urai röviden

A csodálatos, háborítatlan őserdő mélyén különös lények élnek és furcsa dolgok történnek meglehetősen békésen, távol a kíváncsi emberi szemektől. A mi kis világunk mellett létezik egy eddig sosem látott dzsungelbeli civilizáció, melyben a jó és a rossz örök küzdelme folyik. Egy csoda folytán Mary Katherine a tinédzser lány is belekeveredik ebbe a fantasztikus világba, ahol néhány furcsa társ oldalán kénytelen keresztülverekednie magát a gonoszok csapdáin, hogy megmentse a titkos világot…és a miénket.

A szemkápráztató látványosságot kínáló 3D-s kaland gyerekeknek és felnőtteknek egyszerre szól – hisz a látványosságot kaland és humor teszi teljessé.

Rövid előzetes a filmhez

http://youtu.be/GvyM8-4yKAA

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 4 =


Scroll to top