Zokogtak a rajongók, a kezüket dörzsölhetik az alkotók

A szürke trilógia rajongói zokogtak, hogy véget ért kedvenc erotikus sorozatuk. A zokogásról a közösségi oldalakon lehetett értesülni, miközben a szenzációs bevételi adatok miatt a kezüket dörzsölhetik az alkotók.

Egy hét alatt összesen 142 millió dollárt hozott A szabadság ötven árnyalata (Fifty Shades Freed), s ezzel a népszerű erotikus trilógia összbevétele jócskán túllépte az egymilliárd dollárt. A film Magyarországon is fölényesen maga mögé utasított minden más produkciót, az elmúlt hétvégén majdnem százezren nézték meg, ami 137,6 millió forintos bevételt jelentett.

A tengerentúli rajongók viszont gyászolnak, és a Twitteren öntik ki keserűségüket amiatt, hogy véget ért a trilógia. Van, aki azt írja, hogy könnyekkel a szemében nézte a filmet, másvalaki pedig elárulja, hogy a vége főcím után ottmaradt a nézőtéren, és húsz percig zokogott. Mások azt remélik, hogy E. L. James további két könyvéből is film készül, amelyek a főhős, Christian Grey szemszögéből mesélik el a történteket. Egyelőre azonban nincsenek ilyen tervek.

Forrás: UIP Hírek

Scroll to top