Zenés film, melynek nagyobb sikere lesz, mint a Queen filmnek!

Ha te valóban rajongásig szeretted a Bohém rapszódiát a mozikban, akkor van számodra egy jó hírem! 2019 nyarán újabb zenész legenda élete elevenedik meg a filmvásznon! A Rocketman sikerre van ítélve, a cikkből az is kiderül, hogy miért.

Bohém rapszódia (2018) amerikai film
Óriási siker volt - de űberelhető!

Freddie Mercury vagy Elton John története lesz sikeresebb?

A Goldderby.com szórakoztatóipari portálon rendszeresen megsaccolják, mekkora sikerre számíthat egy-egy film, különös tekintettel az Oscarokra és a bevételre.

Most két hasonló filmet versenyeztettek: a Bohém rapszódia és a Rocketman is excentrikus popsztárokról szól (Freddie Mercuryról, illetve Elton Johnról) és főszerep jut bennük a zenének.

Az jött ki, hogy a hamarosan látható Rocketman nagyobb sikerre számíthat, mint a Bohém rapszódia, pedig ez utóbbi is szépen aratott mind az Oscar-gálán, mind a mozipénztárakban.

Hogy miért?

A Rocketman főszereplője, Taron Egerton tud énekelni, míg a Bohém rapszódia Oscar-díjas sztárja, Rami Malek kevésbé tehetséges e téren. Ezért hangjához hozzákeverték Marc Matel vokálját, aki tökéletesen tudja utánozni Mercuryt.

A Rocketmanben több a híres színész. Többek között Jamie Bell (Billie Elliot), Richard Madden (Trónok harca) és Bryce Dallas Howard (Jurassic World 1-2.) szerepelnek Egerton oldalán, míg a Bohém rapszódia kevesebb nagy nevet tudott felsorakoztatni.

A történet hőse áldását adta a produkcióra. Elton John aktívan részt vett a Rocketman elkészítésében. Rendszeresen konzultált az alkotókkal és a főszereplővel, ráadásul ő az egyik executive producer.

A Bohém rapszódia esetében ez az opció nem állt rendelkezésre. A sztorit a Queen két tagja, Brian May és Roger Taylor elmondása alapján rakták össze.

A Rocketman sikerének garanciája a rendező személye

Az már csak hab a tortán, hogy mindkét filmet Dexter Fletcher rendezte, ezért érdekes lesz megnézni, hogy a Rocketmanben mit tudott kihozni a jobb alapanyagból.

Taron Egerton mint Elton John a Rocketman című filmben (Fotó: Paramount Pictures)
Taron Egerton mint Elton John a Rocketman című filmben (Fotó: Paramount Pictures)

(Rocketman – hazai bemutató: 2019. július 6.)

Forrás: UPI Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 1 =

Scroll to top