Zac Efron: kilépett a skatulyából?

A “több mint jó pasi” kategóriába igyekszik a Rossz szomszédság (bemutató: május 15-én) című amerikai filmvígjáték egyik főszereplője, Zac Efron.

De kinek jutott eszébe egyáltalán, hogy Zac Efron játssza el egy csapat féktelen egyetemista vezetőjének szerepét, aki ráadásul folyton összetűzésbe keveredik a szomszédban lakó fiatal, kisgyermekes  házaspárral? A film társproducer-forgtókönyvírója, Andrew Jay Cohen adja meg a választ:

Mindig megpróbáltuk elképzelni, ki lehet az a személy, akit nem szeretnénk, ha félmeztelenül társalogna a feleségünkkel a tornácon – mosolyog Cohen. – Folyton Zac Efron jutott az eszünkbe.”

Rossz szomszédság - Jelenetfotó 3

A fiatal színész  így beszél az általa alakított Teddy Sanders diákvezérről:

„Menet közben rájöttünk, Teddy motivációja abból fakad, hogy veszélyben érzi azt a közösséget, amely nemzedékek óta létezik, és amelyet annyira a magáénak érez – magyarázza Efron.  – A filmben vannak pillanatok, amikor kiderül, hogy Teddy tulajdonképpen rendes gyerek, csak mindig elragadja a hév az általa vezetett tágabb családja miatt. Elismerem, néha teljesen undorító meg őrült dolgokat csinál, de csak azért, mert mindenáron meg akarja védeni, amiben őszintén hisz.”

Efron lubickolt az újfajta szerepben, élvezte, hogy új műfajban próbálhatja ki magát, és a romantikus szerepek után megmutathatja a sötétebb oldalát is.

„Soha nem szerepelhettem még korhatáros vígjátékban. Csak úgy merek ilyesmibe belevágni, ha teljesen megbízom azokban, akikkel együtt csinálom, ezek a srácok pedig kétségtelenül a műfaj legjobbjai közé tartoznak.”

Zac Efron (Teddy Sanders) filmes és tévés szerepek sorával bizonyította, hogy napjaink Hollywoodjának egyik legígéretesebb tehetsége. Pályafutásának kezdeti éveiben már számos díjat nyert, többek között a ShoWest és az MTV Movie Award legjobb feltörekvő tehetségnek járó elismerését.

Legutóbbi filmje a Csajkeverők (That Awkward Moment) című vígjáték volt. Ezt megelőzően a Félelmetes nap (Parkland) című történelmi drámában játszott, amely a Kennedy-gyilkosság napján játszódik.

Most akkor mi van köztünk?
Efron a Csajkeverőkben


Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három + hét =


Scroll to top