Z világháború: képek a Szöuli bemutatóról

- filmrakat | 2013. június 13. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A Z világháború [+16] (World War Z, bemutató: 2013. június 27-én.) című filmben a főhős nem kisebb feladatra vállalkozik, mint egy világméretű járvány legelső megfertőződött betegének felkutatására.

Az akció horrorfilm díszbemutatói zajlanak szerte a világon, legutóbb Szöulban kampányolt saját gyártású filmje mellett Brad Pitt és csapata. Erről mutatunk képeket látogatóinknak.

Rendező és főszereplő (+producer) Szöulban a Z világháború sikeréért kampányolnak.

Rendező és főszereplő (+producer) Szöulban a Z világháború sikeréért kampányolnak.

Z világháború kedvcsináló

Gerry Lane (Brad Pitt) korábbi egészségügyi ENSZ alkalmazott megfordult már a világ legszörnyűbb veszélyzónáiban, mint amilyen Ruanda vagy Bosznia, ám mostanában kiegyensúlyozott kispolgári életet él családjával, amit roppantmód élvez. Amikor kitör egy ismeretlen eredetű járvány, korábbi főnökei megkeresik, mert úgy vélik, egyedül ő alkalmas a feladatra. Ki kell derítenie, ki volt a Zéró Páciens, vagyis az a személy, akivel a fertőzés elkezdődött…

A Gerry Lane szerepét alakító Brad Pitt Szöulban a rajongókkal

A Gerry Lane szerepét alakító Brad Pitt Szöulban a rajongókkal

Nem mindegy a fogadtatás

Nagyon sok múlik azon, hogyan fogadja a közönség Brad Pitt új filmjét. A Z világháború ugyanis az első nagy költségvetésű szuperprodukció, amelyet Pitt cége, a Plan B Entertainment gyártott, ezért nem mindegy, szeretik-e majd a nézők. A film költségvetését 200 millió dollárosra becsülik, ám élénkebb fantáziájú szakemberek a marketingköltségeket is hozzácsapják ehhez, és ekkor a számláló szerintük már 400 millió körül járhat. Ennek fényében nem csoda, hogy Pitt mindent bevet: ezekben a napokban hol Sydyney-ben, hol Szöulban népszerűsíti a filmet, és nagyon izgul, milyen lesz az eredmény.

Z világháború, Szöuli díszbemutató az alkotókkal. (Elöl Brad Pitt)

Z világháború, Szöuli díszbemutató az alkotókkal. (Elöl Brad Pitt)

A kritikusoktól mindenesetre nem kell tartania, mert a világszerte irányadónak tartott Rottentomatoes kritikusai 80 százalékosra taksálják a Z világháborút.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × négy =