X-Men: Az eljövendő múlt napjai

A több, egymást keresztező idősíkon bonyolódó történetben Xaiver professzor tanítványainak nemcsak az emberekkel és az emberekben örök ellenséget látó mutánsokkal kell megküzdeniük – immár robotokat is bevetnek ellenük.

X-Men: Az eljövendő múlt napjai >> Jelenetfotó 4

X-Men: Az eljövendő múlt napjai (+12) 3D

2014 – amerikai sci-fi / akciófilm

Eredeti cím: X-Men: Days of Future Past
Zene: John Ottman. Operatőr: Newton Thomas Sigel. Látvány: John Myhre. Írta: John Byrne, Chris Claremont, Simon Kinberg, Matthew Vaughn. Rendezte: Bryan Singer

Főszereplők: Jennifer Lawrence, Hugh Jackman, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Anna Paquin, Ellen Page, James McAvoy, Halle Berry, Ian McKellen, Patrick Stewart.

Mozibemutató: 2014. május 22. Magyarországon forgalmazza az Intercom.

X-Men: Az eljövendő múlt napjai >> Jelenetfotó 2

A mutánsok köztünk élnek. Ez így volt a múltban is, és így lesz a jövőben is. Legfeljebb nem ebben a sorrendben. Az alternatív jövőt, a mutánsok és emberek közti háború újabb fejezetét bemutató filmben az X-Men-mozik mindkét generációja játszik: a több, egymást keresztező idősíkon bonyolódó történetben Xaiver professzor tanítványainak nemcsak az emberekkel és az emberekben örök ellenséget látó mutánsokkal kell megküzdeniük – immár robotokat is bevetnek ellenük. Ehhez fogható harc még nem volt soha…

X-Men: Az eljövendő múlt napjai >> Jelenetfotó 3

A sok mutánsnak és a sok harcnak egyetlen célja van: meg kell akadályozni egy a jövőben készülő katasztrófát. De erre csak egyféleképpen van lehetőség: meg kell változtatni a múltat.

Az X-Men-filmek összes legendája együtt kezeskedik azért, hogy a sorozat leglátványosabb és legizgalmasabb része készült el.

X-Men: Az eljövendő múlt napjai >> Jelenetfotó 1

Ez vár ránk a moziban (szinkronos 3D, 2D vagy 3D OV verzióban):

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × kettő =


Scroll to top