Wonder Woman a gyengék védelmezője

Wonder Womant nagy megtiszteltetés érte. Ahogy korábban Nelson Mandela vagy Yehudi Menuhin, ő is az ENSZ tiszteletbeli nagykövete lett, aki az asszonyok és lányok egyenjogúságát képviseli a világban, és a nők elleni erőszak ügyében hallatja a hangját.

A megbízatást a DC Entertainment elnöke, Diane Nelson fogadja el egy ünnepélyes esemény keretében, amelyet a legyőzhetetlen amazon hercegnő 75. születésnapjára, október 21-re szerveznek. Itt valószínűleg megjelennek azok a színésznők is, akik játszották már a köpenyes férfiak között mélyen dekoltált dresszben küzdő hőst. De mostanában mindenkinek Gal Gadot jut eszébe, ha a Wonder Woman szóba kerül: hiszen ő formálta meg WW-t a Batman Superman ellen-ben, és ő a főszereplője a Wonder Woman-nek, amelyben már szinte az ENSZ-beli munkáját végzi: védi a gyengéket az erősek ellen.

Gal Gadot Wonder Woman szerepében

 

Az ENSZ New York-i központjában tartandó eseményt a Warner Bros. Pictures segítségével live streamen lehet majd élőben követni, sőt, a rajongók magyar idő szerint este héttől a Facebookon és Twitteren kérdéseket intézhetnek Gal Gadot-hoz, és rendezőjéhez Petty Jenkins-hez.

Azután Wonder Woman nekivág a világnak, hogy azt tegye, amiben a legjobb: védje azokat, akik rászorulnak.

 

IC Press

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz − három =


Scroll to top