Wonder Wheel – Az óriáskerék (2017) amerikai film

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Wonder Wheel – Az óriáskerék Woody Allen filmje az ’50-es évekbe és New York egyik utánozhatatlan hangulatú városrészébe, Coney Island nyüzsgő vidámparkjába kalauzolja a nézőt, ahol négy ember sorsa fonódik össze és változik meg végzetesen… Olvasd tovább a film rövid tartalmát, nézd meg a filmelőzetest és a jelenetfotókat a plakát alatt!

Wonder Wheel – Az óriáskerék

Plakát, adatlap

Wonder Wheel – Az óriáskerék (2017) amerikai film plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 101 perc

Korhatár: 16 év

Eredeti cím: Wonder Wheel

Forgatókönyv: Woody Allen
Szereplők: Kate Winslet, Jim Belushi, Justin Timberlake, Juno Temple

Rendezte: Woody Allen

Hazai filmpremier: 2017. december 7.
Magyarországon forgalmazza: Cinetel.

Tartalom

Az ’50-es években játszódó Wonder Wheel – Az óriáskerék című filmben négy ember sorsa fonódik össze és változik meg végzetesen Coney Island nyüzsgő vidámparkjában. Az érzelmileg labilis Ginny (Kate Winslet – A felolvasó, A szabadság útjai), aki korábban színésznő volt, most pincérnőként dolgozik. Férje, Humpty (Jim Belushi – Kutyám, Jerry Lee, Jim szerint a világ), egy szedett-vetett körhintát üzemeltet több-kevesebb sikerrel, Mickey (Justin Timberlake – Rossz tanár, Barátság extrákkal), a fiatal életmentő arról álmodozik, hogy író lesz belőle, a fiatal Carolina (Juno Temple – St. Trinian’s, Bakelit), Humpty lánya pedig, bár régóta elhidegült apjától, most kénytelen a házában meghúzni magát, miután gengszterek elől menekül.

Woody Allen a rá jellemző humorral beszél szenvedélyről, erőszakról, árulásról, miközben elkalauzolja a nézőt New York egyik utánozhatatlan hangulatú városrészébe, ahol 1916 óta a mai napig ugyanaz a cég árulja a hot dogot, és 1927 óta működik a hullámvasút.

Jelenetfotók – Képek

Wonder Wheel – Az óriáskerék (2017) amerikai film

Wonder Wheel – Az óriáskerék - Justin Timberlake

Fotók: Cinetel

Filmelőzetes

Továbbiak a filmről:
Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top