Winter és Hope története

- filmrakat | 2014. augusztus 11. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A delfin az az állat, ami szinte az összes ismert emberi kultúrában pozitív szimbólumként van jelen. Az életöröm, a barátság, az egyensúly, játékosság, közösséghez tartozás jelképe. Végy egy delfin sztorit, rakj mellé világsztárokat és a siker nem marad el! A recept az első Delfines kaland esetén bevált!

Delfines kaland

Delfines kaland 2.

A bevált recept miatt a Delfines kalandnak folytatódnia kellett. És nem csak azért, mert az első film hatalmas siker volt, hanem azért is, mert az élet egy újabb, izgalmas fejezetet tartogatott Winter történetéből!

A valós eseményeken alapuló mozi róla és vele készült. A protézissel élő és mozogni újra megtanuló delfin sokakat motivált arra, hogy változtassanak az életükön. Ő maga azonban egy idő után kedvetlen lett, a depresszió tüneteit mutatta. Dr. Clay Haskettnek (akit a filmben Harry Connick Jr. alakít) azt tanácsolták, hogy szerezzen egy másik nőstény delfint, hogy Winter mellett legyen egy társ.

Pontosan 5 évvel és 1 nappal Winter megmentése után rátaláltak egy kicsi, néhány hónapos delfinre, aki elvesztette az anyját. A Delfines kaland 2. a Clearwater tengeri akvárium újabb sikeres mentőakciójának története: megmentik a Hope névre keresztelt kisdelfin életét, és ugyanakkor segítenek Winternek is.

A folytatásban visszatérnek az első film sztárjai: Ashley Judd, Morgan Freeman és Kris Kristofferson. A delfinek szerepére nem kellett castingot kiírni, hogy megtalálják a leghitelesebb szereplőket: Winter és Hope önmagukat alakítják.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Sztálin halála (2017) brit vígjáték

Sztálin halála (2017) brit vígjáték
Egészen az 50-es évek Szovjetuniójába repít vissza bennünket az orosz mozikból kitiltott, Sztálin halála című...
Tovább

A hűséges (2018) francia-belga film

A hűséges (2018) francia-belga romantikus dráma
Matthias Schoenaerts főszereplésével készült A hűséges, mely egy önmagát megtagadni nem tudó gengszter és egy...
Tovább

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább