Winter és Hope története

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A delfin az az állat, ami szinte az összes ismert emberi kultúrában pozitív szimbólumként van jelen. Az életöröm, a barátság, az egyensúly, játékosság, közösséghez tartozás jelképe. Végy egy delfin sztorit, rakj mellé világsztárokat és a siker nem marad el! A recept az első Delfines kaland esetén bevált!

Delfines kaland
Delfines kaland 2.

A bevált recept miatt a Delfines kalandnak folytatódnia kellett. És nem csak azért, mert az első film hatalmas siker volt, hanem azért is, mert az élet egy újabb, izgalmas fejezetet tartogatott Winter történetéből!

A valós eseményeken alapuló mozi róla és vele készült. A protézissel élő és mozogni újra megtanuló delfin sokakat motivált arra, hogy változtassanak az életükön. Ő maga azonban egy idő után kedvetlen lett, a depresszió tüneteit mutatta. Dr. Clay Haskettnek (akit a filmben Harry Connick Jr. alakít) azt tanácsolták, hogy szerezzen egy másik nőstény delfint, hogy Winter mellett legyen egy társ.

Pontosan 5 évvel és 1 nappal Winter megmentése után rátaláltak egy kicsi, néhány hónapos delfinre, aki elvesztette az anyját. A Delfines kaland 2. a Clearwater tengeri akvárium újabb sikeres mentőakciójának története: megmentik a Hope névre keresztelt kisdelfin életét, és ugyanakkor segítenek Winternek is.

A folytatásban visszatérnek az első film sztárjai: Ashley Judd, Morgan Freeman és Kris Kristofferson. A delfinek szerepére nem kellett castingot kiírni, hogy megtalálják a leghitelesebb szereplőket: Winter és Hope önmagukat alakítják.

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Scroll to top