Tudd meg, hogyan tudott Will Smith saját magával verekedni!

Will Smith kettős szerepben

Will Smith kettős szerepben
Will Smith itt éppen Junior, azaz 23 évvel fiatalabb saját magánál...

Will Smith kettős szerepben akciózik a mozikban! Új irányt mutathat Hollywoodnak a digitális technológia területén a Gemini Man című thriller, amelyben a filmsztá kiöregedett bérgyilkosát saját 23 éves klónja üldözi.

Aki már látta a filmet, azt mondja, a fiatal Smith, akit számítógépes technológiával hoztak létre, annyira tökéletes, hogy nem lehet megkülönböztetni egy élő színésztől, ezután pedig bármi lehetséges a mozis szemfényvesztések világában.

Korai filmjeiből rakták össze Will Smith fiatal alteregóját

A fiatal Smith nem véletlenül sikerült olyan jó, ugyanis saját régi szerepeit táplálták be a nagy teljesítményű számítógépbe. Olyan produkciókat vettek alapul, mint a Kaliforniába jöttem című sorozat (ez volt a színész nagy áttörése a kilencvenes évek első felében), A függetlenség napja című űrinváziós sci-fi, illetve a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? című akcióvígjáték. Smith e korai szereplései nyomán modellezték a mimikáját, a gesztusait, bőrének szerkezetét, s így született meg Junior, azaz a színész hamvasan fiatal változata.

Friss hírek a filmsztárról, hogy a Gemini Man hazai bemutatója 2019. október 10-én lesz, és hamarosan a Bad Boys folytatás is mozikba kerül.

Hirdetés

Forrás: UIP hírek

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 2 =

Scroll to top