Tudd meg, hogyan tudott Will Smith saját magával verekedni!

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Will Smith kettős szerepben

Will Smith kettős szerepben
Will Smith itt éppen Junior, azaz 23 évvel fiatalabb saját magánál...

Will Smith kettős szerepben akciózik a mozikban! Új irányt mutathat Hollywoodnak a digitális technológia területén a Gemini Man című thriller, amelyben a filmsztá kiöregedett bérgyilkosát saját 23 éves klónja üldözi.

Aki már látta a filmet, azt mondja, a fiatal Smith, akit számítógépes technológiával hoztak létre, annyira tökéletes, hogy nem lehet megkülönböztetni egy élő színésztől, ezután pedig bármi lehetséges a mozis szemfényvesztések világában.

Korai filmjeiből rakták össze Will Smith fiatal alteregóját

A fiatal Smith nem véletlenül sikerült olyan jó, ugyanis saját régi szerepeit táplálták be a nagy teljesítményű számítógépbe. Olyan produkciókat vettek alapul, mint a Kaliforniába jöttem című sorozat (ez volt a színész nagy áttörése a kilencvenes évek első felében), A függetlenség napja című űrinváziós sci-fi, illetve a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? című akcióvígjáték. Smith e korai szereplései nyomán modellezték a mimikáját, a gesztusait, bőrének szerkezetét, s így született meg Junior, azaz a színész hamvasan fiatal változata.

Friss hírek a filmsztárról, hogy a Gemini Man hazai bemutatója 2019. október 10-én lesz, és hamarosan a Bad Boys folytatás is mozikba kerül.

Forrás: UIP hírek

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + tizenkettő =


Scroll to top