Nem veti meg a whiskey-t Emily Blunt és a férje

Miért is vetné meg a filmsztár-házaspár a nemes italt? A munkanap végén kortyoltak is belőle nagyokat a Hang nélkül 2 forgatása alatt…

Nem veti meg a whiskey-t Emily Blunt és a férje
Emily Blunt és John Krasinszki a Hang nélkül 2 forgatásán (Fotó: Paramount Pictures / Jonny Cournoyer)

Forgatás után viszkivel lazít a Blunt-Krasinski páros

Miért is vetné meg a filmsztár házaspár a nemes italt? A munkanap végén kortyoltak is belőle nagyokat a Hang nélkül 2 forgatása alatt.

A rajongóknak azonban nem kell aggódnia az esetleges túlzott alkohol fogyasztás miatt – csak lazított a két világsztár.

Nagyon megterhelő volt ugyanis a Hang nélkül 2. forgatása, ezért a főszereplő Emily Blunt és férje, John Krasinski rendező a munkanap végén kiengedte a gőzt, mégpedig whiskeyvel, nem is kevéssel.

Mint a színésznő a The Mirrornak elmondta, a forgatás végére úgy nézett ki, mint akin átment az úthenger, ráadásul úgy is érezte magát.

„Mire egy-egy nap befejeztük a munkát, csupa sár meg művér voltam tetőtől talpig, rongyokban lógott rajtam a jelmez, és alig láttam ki a fejemből. Muszáj volt lazítani, és erre a viszki volt a legalkalmasabb.” 

A párosnál mostanában is jócskán fogyhat a nemes italból, mert a Hang nélkül 2. a bemutatása után két és fél héttel magabiztosan menetel a 200 millió dolláros összbevétel felé (61 milliós költségvetés mellett), a Rottentomatoes kritikai portálon pedig 91 százalékon áll. És hol van még a menet vége.

A Hang nélkül 2(A Quiet Place 2) hazai bemutatója: 2021. június 17-én lesz. A filmet Magyarországon a UIP Duna-Film forgalmazza.

Forrás: UIP Hírek


Ha tetszett a filmes sztori, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 − 4 =

Scroll to top