Voodoo és kannibalizmus: Neon démon

A szupermodellek világában játszódó történetben néhányan a céljuk elérése érdekében nem rettennek vissza a voodoo-tól és kannibalizmustól sem. Márciusban kezdik a filmforgatást, jövőre kerülhet a mozikba a Neon démon című film, melyet a Vertigo Média mutat majd be a hazai közönségnek.

A Neon Démon rendezői székében Nicolas Winding Refn foglal helyet, a főbb szerepekben Elle Fanning, Christina Hendricks, Jena Malone, Bella Heathcote és Keanu Reeves lesz látható.

A film történetét nagy titkolózás veszi körül, a rendező maga korábban szexi vámpír-thrillerként aposztrofálta a modellek világában játszódó alkotást, februárban Refn neje, a szintén rendező Liv Corfixen úgy fogalmazott, horror lehet a Neon démon. Aki már olvasta a forgatókönyvet, és csak annyit mondott, a legedzettebb rajongóknak is leesik majd az álla.

Az egy éve előkészítés alatt álló projektről eddig még a történet sem szivárgott ki, csak annyit lehetett tudni, hogy Refn a Csak Isten bocsáthat meg után ismét a közönség felé nyit, és újra a rá olyannyira jellemző erőszakos bűntörténetet készít. A What Culture nevű honlap megtudott néhány részletet a történettel kapcsolatban, amelyről annyi szivárgott ki, hogy egy csoport szupermodell extrémitásokon is hajlandó keresztülmenni, hogy megőrizze kinézetét, s eközben nem rettennek vissza a voodoo-tól és kannibalizmustól sem.

Refn filmjét azóta találgatások övezik, hogy bejelentette, a modellek világában és Los Angelesben fog játszódni a filmje. Drive – Gázt! című filmjével a rendező eddigi legnagyobb szakmai sikerét érte el, és a világ legrangosabb filmfesztiválján, Cannes-ban legjobb rendező díjat kapott 2011-ben.

Legutóbbi filmje, a Csak Isten bocsáthat meg után a Neon démon magyar forgalmazója is a Vertigo Média lesz, az alkotást így immár biztosan láthatja a magyar közönség is. A film előreláthatóan jövő tavasszal kerül országos moziforgalmazásba.

Forrás: vertigomedia.hu

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − tizennégy =


Scroll to top