Voodoo és kannibalizmus: Neon démon

Neon Démon - filmA szupermodellek világában játszódó történetben néhányan a céljuk elérése érdekében nem rettennek vissza a voodoo-tól és kannibalizmustól sem. Márciusban kezdik a filmforgatást, jövőre kerülhet a mozikba a Neon démon című film, melyet a Vertigo Média mutat majd be a hazai közönségnek.

A Neon Démon rendezői székében Nicolas Winding Refn foglal helyet, a főbb szerepekben Elle Fanning, Christina Hendricks, Jena Malone, Bella Heathcote és Keanu Reeves lesz látható.

A film történetét nagy titkolózás veszi körül, a rendező maga korábban szexi vámpír-thrillerként aposztrofálta a modellek világában játszódó alkotást, februárban Refn neje, a szintén rendező Liv Corfixen úgy fogalmazott, horror lehet a Neon démon. Aki már olvasta a forgatókönyvet, és csak annyit mondott, a legedzettebb rajongóknak is leesik majd az álla.

Az egy éve előkészítés alatt álló projektről eddig még a történet sem szivárgott ki, csak annyit lehetett tudni, hogy Refn a Csak Isten bocsáthat meg után ismét a közönség felé nyit, és újra a rá olyannyira jellemző erőszakos bűntörténetet készít. A What Culture nevű honlap megtudott néhány részletet a történettel kapcsolatban, amelyről annyi szivárgott ki, hogy egy csoport szupermodell extrémitásokon is hajlandó keresztülmenni, hogy megőrizze kinézetét, s eközben nem rettennek vissza a voodoo-tól és kannibalizmustól sem.

Refn filmjét azóta találgatások övezik, hogy bejelentette, a modellek világában és Los Angelesben fog játszódni a filmje. Drive – Gázt! című filmjével a rendező eddigi legnagyobb szakmai sikerét érte el, és a világ legrangosabb filmfesztiválján, Cannes-ban legjobb rendező díjat kapott 2011-ben.

Legutóbbi filmje, a Csak Isten bocsáthat meg után a Neon démon magyar forgalmazója is a Vertigo Média lesz, az alkotást így immár biztosan láthatja a magyar közönség is. A film előreláthatóan jövő tavasszal kerül országos moziforgalmazásba.

Forrás: vertigomedia.hu

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × három =


Scroll to top