Vin Diesel a facebook sztárja

Amikor legutóbb hírt adtunk Vin Diesel facebook népszerűségéről, negyven millió felett járt a követőinek a száma. Mára csaknem megduplázta ezt a számot!

Vin Diesel a facebookon
Vin Diesel a facebookon

Roppant hasznos weboldal az InsideFacebook, amely a népszerű közösségi médium legérdekesebb adatainak gyűjteménye. A legfrissebb összeállításból kiderül például, hogy Vin Diesel a Facebook legnépszerűbb filmsztárja több mint 79 millió lájkkal, és ezzel az amerikai elnököt (41m) ugyanúgy maga mögé utasítja, mint a Beatlest (41m) vagy Beyoncét (62m).

Vin Diesel hallatlan népszerűsége valószínűleg nemcsak annak tudható be, hogy a világ egyik legsikeresebb mozis szériája, a Halálos iramban sztárja immár több mint egy évtizede, hanem annak is, hogy roppant aktív a közösségi médiában. Folyton posztol valamilyen üzenetet a rajongóknak, és a magánéletébe ugyanúgy bepillantást enged, mint a színfalak mögötti munkába vagy saját magvas gondolataiba. Ügyesen játszik az érzelmek skáláján, hol macsó oldalát mutatja, hol meg elérzékenyül, máskor a humorát villantja meg, és ezzel folyamatosan ébren tudja tartani a rajongók érdeklődését, mintha csak egy véget nem érő tévésorozat közönsége lennének.

Vin Diesel
Vin Diesel

Azt is Diesel egyik friss posztjából lehet tudni, hogy a Halálos iramban 7 készítése már az utómunkánál tart, a digitális csapat dolgozik a látványos trükkökön. A film várhatóan 2015. április 9-én kerül a hazai mozikba.

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 + 20 =


Scroll to top