Quantcast

Viking harcos is volt Katheryn Winnick Az oltalmazóból

Az oltalmazó című filmben (Sarah) Katheryn Winnick alakítja Jim Hanson (Liam Neeson) mostohalányát, aki halálra aggódja magát apjáért. Van is miért…

Viking harcos is volt Katheryn Winnick Az oltalmazóból
Katheryn Winnick Az oltalmazó című filmben

Liam Neeson miatt aggódik Katheryn Winnick

Az oltalmazó című filmben (Sarah) Katheryn Winnick alakítja Jim Hanson (Liam Neeson) mostohalányát, aki halálra aggódja magát apjáért. Van is miért…

Lagerthaként ismertük meg a Vikingek című sorozatban Katheryn Winnicket, aki most Neeson mellett tűnik fel, egy akciófilmben.

Az oltalmazó története szerint az idős Jim Hanson megment a drogkartell markából egy kisfiút, akit az anya kérésére Chichagóba kísér. Jim mostohalánya, Sarah tiltakozása ellenére átcsempészi a kis Miguelt a helyi amerikai határellenőrző állomáson, és együtt vágnak neki a nagy útnak, egy csapat bérgyilkossal a nyomukban.

Ennyit a film sztorijáról, térjünk vissza a gyönyörű színésznőhöz!

A Critics Choice televíziós díjra jelölt Katheryn Winnick lett Sarah, aki a helyi határellenőrző állomást vezeti, és feszült viszonyt tart fenn a nevelőapjával, Neeson figurájával.

Mivel az ukrajnai születésű, Kanadában felnőtt Winnick ádáz harcost alakított a History Channel Vikingek című sorozatában. Alakítása mély benyomást tett a rendező Robert Lorenzre, aki így vélekedik a színésznőről:

Katherynben nagy erő van, ugyanakkor Sarah szerepében mély együttérzéssel végzi a
munkáját – magyarázza Lorenz. Warren Goz producer hozzáteszi: – Katheryn több
mélységet vitt Sarah figurájába, és remek ötletekkel állt elő a figurával kapcsolatban.

Winnick számára a közös munka Neesonnal felejthetetlen szakmai élményt jelentett.

– Lenyűgözött, milyen elhivatottan vetette bele magát Liam a munkába – meséli a színésznő. – A szabadnapján is bejött, hogy kamerán kívül végszavazzon egy telefonbeszélgetéshez. Elképesztő a munkamorálja.

Winnick szerint Az oltalmazó alkalmat ad a mozik közönségének, hogy belevessék magukat egy aktuális amerikai utazásba, amely rengeteg lehetőséget tár
eléjük.

– Egy olyan világban, amely tele van elidegenedéssel és súrlódásokkal – vélekedik a színésznő – Az oltalmazó végsősoron két valószínűtlen lélek találkozásáról szól, akik között olyan kötelék alakul ki, amit családnak is nevezhetünk.

Forrás: Prorom


Ha tetszett a filmajánló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc + kilenc =

Scroll to top