Víkend (2015) magyar thriller

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Az új magyar thriller alkotói szerint hátborzongató, meghökkentő és hiteles. Az Erdélyben, Indiában és idehaza forgatott film különleges meglepetésekkel szolgál és olyan hazai sztárokat vonultat fel, mint Gryllus Dorka, Simon Kornél, Lengyel Tamás vagy Árpa Attila. Mozifilmek 2015.

Víkend (16)
Színes, magyar film, 100 perc, 2015
Műfaj: thriller
Gyártó: Víkend Film Projekt Kft, Budapest Film Produkciós Kft és KMH Film Kft.

Főszereplők: Gryllus Dorka, Simon Kornél, Lengyel Tamás, Árpa Attila, Vass Teréz, Szabó Domokos. Fényképezte: Győri Márk. Zene: Hérincs Dániel. Látvány: Szabolcs János Jelmez: Juristovszky Sosa Írta: Gál Péter, Mátyássy Áron, Tóth Csaba. Rendezte: Mátyássy Áron.

Mozibemutató: 2015. szeptember 10. Forgalmazza az InterCom.

Víkend – filmajánló

Három jómódú, sikeres, boldog ember együtt indul Erdélybe, hogy egy kis hegyi faluban vadászattal töltsék a hétvégét. István (Lengyel Tamás) a milliomos építési vállalkozó, Márta (Gryllus Dorka) az ügyvédje és László (Simon Kornél) az ügyvédnő férje könnyed, békés, boldog napokra számít.
De tévednek.
Egy baleset során meghal egy falubeli férfi.
A látszólagos nyugalom gyorsan semmivé foszlik. Fokozatosan kiderül, hogy mind a három vendégnek megvan a maga titkos terve: a múltjukban rejlő titkok a szövetségesekből ellenséget, az ellenségekből talán újra szövetségest csinálnak. Az isten háta mögött, a Kárpátok sziklái között elszabadulnak a vad, ősi ösztönök – és mindenki csak magára számíthat…

Mátyássy Áron rendező 2009-ben Utolsó idők című első játékfilmjével elnyerte a Magyar Filmszemle fődíját; az alkotást világszerte számos nemzetközi filmfesztivál versenyprogramjába is meghívták. A Magyar Televíziónak forgatott Átok című tévésorozata a 2010-es Filmszemlén a Legjobb televízió film díját nyerte el, és megkapta az EuroMedia Awards Seal of Approval díját is. Legutolsó munkája a Csukás István kisregényéből forgatott Berosál a rezesbanda című ifjúsági tévéfilm volt.

Víkend – előzetes

https://youtu.be/LL1BwotiQUs

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + 19 =


Scroll to top