A vihar magja

Ahol óriási vihar van, ott a profi viharvadászok is megjelennek. És akadnak, akik egyszerűen csak csajozni akarnak és jó sok pénzt keresni, a lehető legkevesebb munkával. Ennek a legegyszerűbb módja, legalábbis szerintük, ha kirobbanó sikert érnek el a YouTube-on. Az elsöprő erejű, különlegesen izgalmas katasztrófafilm filmajánlója.

A vihar magja - lefilmezve!
A vihar magja – lefilmezve!

A vihar magja (+16)
2014 – színes, amerikai katasztrófafilm/thriller

Eredeti cím: Into the Storm
Főszereplők: Richard Armitage, Jeremy Sumpter, Sarah Wayne Callies, Nathan Kress, Matt Walsh. Fényképezte: Brian Pearson. Látvány: David Sandefur. Írta: John Swetnam. Rendezte: Steve Quale

Mozibemutató: 2014. augusztus 14. Forgalmazza az InterCom.

Elsöprő erejű, különlegesen izgalmas katasztrófafilm
Elsöprő erejű, különlegesen izgalmas katasztrófafilm

A vihar magja – filmajánló

Mindig vannak, akik hasznot, vagy más előnyt remélnek a katasztrófáktól. Persze van, aki menekül, ha balszerencse közeleg, de van olyan is, aki minél közelebb szeretne lenni – a kíváncsiság néha erősebb a félelemnél. Egy kisvároshoz tornádó közelít. Sőt, nemcsak egy tornádó – egy különleges légköri jelenségnek köszönhetően egy sor forgószél támad egymás után ugyanarra a pontra. A városon kiszámíthatatlan és halálos erejű ciklonok söpörnek végig. Aki tud, menekül, aki elkésett vele, az biztos menedéket keres. De olyanok is akadnak, akik megpróbálnak bejutni a tornádó legközepébe – számukra ez a mindent elsöprő vihar életük kivételes lehetősége. Talán még az életüket is odaadnák érte.

Úgy látszik, ez már nem egy kaland - több annál
Úgy látszik, ez már nem egy kaland – több annál

A tornádóról, szélfajtákról, a szél keletkezéséről itt olvashat bővebben!

A Titanic és az Avatar second unit rendezője elsöprő erejű, különlegesen izgalmas katasztrófafilmet rendezett, melyben a történet a szereplők saját videófelvételeiből áll össze.

Tornádó
Tornádó

„Érdemes megnézni néhány dokumentumfilmet a Katrina hurrikánról – mondja Todd Garner producer. – Voltak, akik menekülés helyett bulit rendeztek, kiültek a teraszra kempingszékeken és kinyitottak pár sört. Fogalmuk nem volt róla, hogy életveszélyben vannak.”

Filmelőzetes (feliratos):

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × három =


Scroll to top