Quantcast

Vihar előtt (2019) amerikai film

Vihar előtt (2019) amerikai film: A volt feleség több millió dollárt kínál egy gyilkosságért
A volt feleség több millió dollárt kínál egy gyilkosságért

A Vihar előtt film főhőse egy rejtélyes halászhajó-kapitány, akit egy kis karib-tengeri szigeten utolér a múltja, és azon kapja magát, hogy fenekestül felfordult az élete. Exfelesége egy tízmillió dolláros ajánlattal keresi meg. A rengeteg pénzért ölni kellene...

A film az Oscar®-jelölt író-rendező Steven Knight és az Oscar®-díjas producer Greg Shapiro filmje, főszerepben az Oscar®-díjas Matthew McConaughey-vel és Anne Hathaway-jel.

Filmajánló jelenetfotókkal, filmelőzetessel.

Vihar előtt mozifilm adatlap, plakát

Vihar előtt (2019) amerikai film plakátja

Színes, amerikai film, készült 2019-ban, hossza 106 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: Dráma, thriller film
Nemzetközi filmadatbázis: Serenity
Forgatókönyv: Steven Knight
Szereplők: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Diane Lane, Djimon Hounsou, Jason Clarke
Gyártó: Global Road, Entertainment, IM Global, Shoebox Films, Starlings Entertainment

Rendezte: Steven Knight
Hazai mozipremier: 2019. január 31.
Magyarországon forgalmazza: Big Bang Media.

Tartalom

A háborítatlan, égszínkék tengerrel körülvett trópusi szigetet a legtöbben nyaralóparadicsomként ismerik, kivéve Baker Dillt, a sokat látott, harmincas éveiben járó hajóskapitányt, aki abból él, hogy kellemetlen turistákat visz el sporthorgászni „Serenity” névre hallgató ikermotoros hajóján.

Egyetlen valódi társa az őszülő, középkorú elsőtiszt, Duke. A két férfi kényelmes életvitelt folytathatna, ha Dill nem hanyagolná a kuncsaftjait, a kapitány ugyanis megszállottan próbálja elfogni azt a mitikus kék úszójú tonhalat, amely folyton megszökik előle. Miután Dill tönkreteszi egy újabb vakációzó nyaralását, Duke emlékezteti, hogy ha életben akarja tartani a vállalkozásukat, fel kell hagynia rögeszmés hajszájával, és arra kell koncentrálnia, hogy megadja a turistáknak, amit akarnak: menekülést a hétköznapi élet nyűgjeitől és stresszétől.

Dill természetesen nem fogadja meg barátja bölcs tanácsát, és inkább italba fojtja a bánatát a helyi bárban, ahol gyakran talál vigaszra Constance karjaiban.

Egy nap a semmiből felbukkan Dill ex-felesége, Karen, aki évekkel ezelőtt elhagyta egy gazdag, folyton úton lévő üzletember kedvéért, és most egy ajánlattal keresi fel. Karen azt akarja, hogy vigye el Franket horgászni, itassa le, és lökje a tengerbe, hogy a cápák martaléka legyen, cserébe a nő fizet tíz millió dollárt. Dill elsőre hallani sem akar az ötletről, de idővel elkezdi átértékelni volt felesége ajánlatát, és lassan rájön, hogy nem minden az, aminek látszik….

Jelenetfotók - képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!


Fotók: Big Bang Media -

Filmelőzetesek – videók - filmklipek

Hirdetés

Vihar előtt magyarul beszélő filmelőzetes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 2 =

Scroll to top