Veszettek (2015) magyar film

A Veszettek film egy vérbeli akciójelenetekkel tűzdelt drámai történet a sikeres Goda-Divinyi alkotópáros műhelyéből.

Veszettek (16)
Színes, magyar dráma, 2015, 116

Rendezte: Goda Krisztina Írta: Divinyi Réka Producer: Kálomista Gábor Fényképezte: Babos Tamás Vágó: Kovács Zoltán Zene: Moldvai Márk

Főszereplők: ifj. Vidnyánszky Attila, Klem Viktor, Fenyő Iván, Bán Bálint, Béli Ádám, Fritz Attila, Nyári Oszkár, Györgyi Anna, Törőcsik Franciska, Molnár Piroska

Országos bemutató: 2015. október 22. Forgalmazó: HungariCom
Veszettek magyar film

Veszettek – filmajánló

A film egy nehéz anyagi helyzetben élő testvérpár története, akik egy karizmatikus vezető hatására csatlakoznak egy rendvédelmi szervezethez, hogy tegyenek valamit a városukban egyre elharapózóbb bűnözés ellen. Hamarosan azonban szembesülniük kell azzal, hogy néha nem is olyan könnyű eldönteni, ki a bűnös, és ki az áldozat, és a legjobb szándék is az ellenkezőjére fordulhat, ha erővel próbálnak érvényt szerezni az igazságnak. A vérbeli akciójelenetekkel tűzdelt drámai történet napjaink legaktuálisabb társadalmi kérdéseit feszegeti.

A sikeres Goda-Divinyi alkotópáros, akiknek nevéhez olyan filmek kötődnek, mint a Csak szex és más semmi, a Szabadság, szerelem vagy a Kaméleon, ezúttal Czető Bernát László dramaturg és forgatókönyvíró, Kakukk című kisregényét használta alapul.

A főszerepben, a mozivásznon először megmutatkozó ifj.Vidnyánszky Attila mellett, Klem Viktort és Fenyő Ivánt, további szerepekben többek között Györgyi Annát, Molnár Piroskát, Nyári Oszkárt, Törőcsik Franciskát, Bán Bálintot, Béli Ádámot és Fritz Attilát is láthatjuk.

Veszettek – trailer

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

2 Comments

  1. Kovács Jani2019. január 24. csütörtök

    és hol a tökömbe lehet letölteni

  2. filmrakat2019. január 25. péntek

    Kedves János! Itt online filmajánlókat talál, letöltési lehetőség nincs.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 5 =


Scroll to top