Vérmesék

A Vérmesék egy olyan fekete komédia, amelyben Robert De Niro ismét maffiózót játszik, ám most elárulja az övéit és ezért bujkálnia kell.

Mivel a családja minden tagjára átragadt a családfő erőszakossága, a búvóhelyként szolgáló csendes francia falu lakói hamarosan egy véres gengszterháború kellős közepén találják magukat.

Vérmesék [+16]

2013 – színes francia-amerikai akció vígjáték

Vérmesék. Az egész család a tanú védelmi programban
Vérmesék. Az egész család a tanú védelmi programban

Eredeti cím: The Family
Tonino Benacquista könyve alapján a forgatókönyvet írta: Luc Besson és Michael Caleo
Rendezte: Luc Besson Producer: Martin Scorsese
Szereplők: Robert DeNiro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones, Dianna Agron, John D’Leo

Bemutató dátum: 2013. szeptember 26. Magyarországon forgalmazza a ProVideo.
Robert De Niro, az ex-maffiafőnök
Robert De Niro, az ex-maffiafőnök

Robert De Niro és Michelle Pfeiffer

Az eredeti sztori kitalálója, Tonino Benacquista azt mondta, hogy az lenne az igazi, ha Robert De Niro és Michelle Pfeiffer játszaná el az exmaffiafőnök és a felesége szerepét a filmben. Az álma valóra vált!

A Franciaországba átköltöztetett önmagát megtagadni nem tudó maffiacsaládról az usatoday.com magazinban így vall Michelle Pfeiffer:

Ők nehezen változtatnak a régi szokásaikon – mondja Pfeiffer. – Az egész családban – beleértve a gyermekeket is – a harag irányítja a tetteket. Az alma nem esik messze a fájától ebben az esetben sem.

A teljes cikk itt érhető el angol nyelven!

Vérmesék – filmajánló

Manzoniéknak, a hírhedt maffiózó családnak mindene megvolt egészen addig míg Fred (Robert De Niro), a családfő az FBI-nak tett vallomásával három keleti-parti maffiafőnököt is rács mögé juttatott, veszélybe sodorva ezzel kicsiny famíliája hétköznapjait. 20 millió dolláros vérdíjjal a fején a tanúvédelmi program sem tűnik életbiztosításnak, de a maffia első számú ellenségének nem sok választása marad. Stansfield ügynököt (Tommy Lee Jones) bízzák meg, hogy Franciaországba telepítse Franket, feleségét Maggiet (Michelle Pfeiffer), és két vadóc kamasz gyerekét ( Dianna Agron, John D’Leo).

Stansfield ügynököt (Tommy Lee Jones) bízzák meg, hogy Franciaországba telepítse a maffiózó családot
Stansfield ügynököt (Tommy Lee Jones) bízzák meg, hogy Franciaországba telepítse a maffiózó családot

Manzoniék Blake álnéven igyekeznek a normandiai városka életébe beilleszkedni, de régi szokásaiktól nehéz megszabadulniuk, a bűnözésre hajlamos klán maffiózó hajlamát lakhelyük kisboltja, és az iskola is hamar megtapasztalja. Miközben Frank a memoárját kezdi írni – persze a helyiek körében azt terjesztve, hogy a normandiai partraszállásról ír könyvet , úgy hogy fogalma sincs arról valójában mi is történt -, Maggie a közösségi életben vállal szerepet, mint példamutató családanya. Mindenki kínosan ügyel arra, hogy ne kavarjanak nagy port, de az események hamar felpörögnek, mikor a maffia tudomást szerez a család hollétéről. A normandiai városka lakói pedig hirtelen egy véres gengszterháború kellős közepén találják magukat.

Fred (Robert De Niro), a családfő nem viccel, de a család többi tagja sem!
Fred (Robert De Niro), a családfő nem viccel, de a család többi tagja sem!

Sztárgárda bábáskodott a Vérmesék sikerén

Igazi fekete komédia a Vérmesék Luc Besson rendezésében, Martin Scorsese producersége alatt, egy parádés szereposztással. Robert De Niro a nagymenő maffiózó szerepében brillírozik, partnere Michelle Pfeiffer, aki szemrebbenés nélkül robbantgat, mint Mrs Ex-Maffiafőnök, és Tommy Lee Jones, aki mindent megtesz azért hogy életben tartsa ezt a vérmes famíliát.

Vérmesék trailer

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 + 16 =


Scroll to top