Velencében lesz a Fekete mise bemutatója

Johnny Depp a Fekete mise című filmben
Johnny Depp jelentősen átalakult a film kedvéért

A Fekete mise című amerikai gengszterfilm bemutatóját a Velencei Filmfesztiválon tartják, ahol ott lesz a sztárvilág krémje mellett a film összes főbb szereplője.

Johnny Depp átmenetileg felhagy a kalózélettel – inkább gengszter lesz a Fekete mise (Black Mass) című gengszterfilmben, mely egy valódi esetet dolgoz fel. A legendás (és legendásan gonosz) James „Whitey” Bulger azért tarthatta egy évtizeden át rettegésben Bostont, mert az FBI hagyta neki: a kettős ügynök gonosztevő ugyanis súgott neki – főleg az ellenfeleiről.

A film kedvéért újabb meghökkentő átalakuláson keresztülment Deppet Scott Cooper rendezte, aki azzal az Őrült szív-vel lett híres, mely elhozta az Oscar-díjat végül Jeff Bridges-nek.

Úgy látszik, a Fekete mise is elindul a legnagyobb díjakért: bejelentették ugyanis, hogy gálapremierjére a világ egyik legrangosabb filmfesztiválján, Velencében kerül sor a lídói Fesztiválpalotában, bár itt versenyen kívül.

Az eseményen természetesen ott lesz Depp és a rendező valamint filmbeli társai: Benedict Cumberbatch, Joel Edgerton, Dakota Johnson, Peter Sarsgaard és Kevin Bacon.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − hét =


Scroll to top