Befutott a Végtelen útvesztő 2. rész első szinkronizált előzetese

Ez már nem játék, a résztvevőknek az élete a tét! Itt a nagy sikerű film folytatásának előzetese: Végtelen útvesztő 2. – Bajnokok csatája.

Frissítés! Az ideiglenes korhatáros előzetest leváltottuk a végleges korhatárt (16) tartalmazó trailerre. Plussz megjelent a film teljes filmadatlapja érdekességekkel.

Ha rosszul kombinálsz, ha nem fejted meg a rejtvényt: meghalsz!

Ez már nem játék, a résztvevőknek az élete a tét! Itt a nagy sikerű film folytatásának előzetese: Végtelen útvesztő 2. – Bajnokok csatája.

2019 egyik legnagyobb meglepetés sikere, a szokatlanul ravaszul megírt horror/thriller elképesztően népszerű lett az egész világon. Az első rész írója és rendezője újra összefogott, hogy újabb próbáknak vessék alá életben maradt hőseiket – akiknek ezúttal sincs túl sok esélye a túlélésre!

Hat ember összezárva találja magát egy menekülőszobában, ahonnan csak egy újabb menekülőszobába vezet kijárat – és aki hibázik, az nem pontot veszít, hanem az életét. Így indult a Végtelen útvesztő, amelyből az első, hátborzongatóan izgalmas rész végén csupán csak ketten kerültek ki élve.

Akkor Zoey és Ben megúszta a kalandot, és megfogadta, hogy leleplezi a titokzatos Játékmestert megbízóit.

De ők közben új játékot terveztek: a túlélési esély 4%, és Zoey és Ben is játszani fog. Akár akarja, akár nem.

A rendezői székbe ugyan az a direktor ül vissza, aki az első részt is rendezte. Adam Robitel nem is vállat más rendezői munkát a két Végtelen útvesztő között. Úgy tűnik, hogy az Insidious franchise mellett ez az ő igazi terepe.

A színészek közül A Zoey Travist alakító Taylor Russell és a Ben Millert alakító Logan Miller is ott van a folytatásba. Mellettük Isabelle Fuhrman, Indya Moore és Holland Roden kapták a fontosabb szerepeket.

A Végtelen útvesztő 2. – Bajnokok csatája bemutatója 2021-ben lesz, de hogy pontosan mikor, azt egyelőre nem tudjuk. A filmet Magyarországon az InterCom hozza forgalomba.


Ha tetszett a filmelőzetes, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 − négy =

Scroll to top