A védelmező

Robert McCall (Denzel Washington) ex-kommandós
Robert McCall (Denzel Washington) ex-kommandós

Denzel Washington Oscar-díjas színész a főszereplője Antoine Fuqua legújabb, különösen kemény akciófilmjének: Robert McCall (Washington) ex-kommandós a tehetetlenek védelmezője, egy kislány miatt mindenre képes. Mindenre… Filmajánló a filmrakatban.

A védelmező (+18)
2014 – színes amerikai akciófilm

Eredeti cím: The Equalizer
Főszereplők: Denzel Washington, Chloe Grace Moretz, Marton Csokas. Zene: Harry Gregson-Williams. Operatőr: Mauro Fiore Látvány: Naomi Shohan. Írta: Michael Sloan, Richard Wenk Rendezte: Antoine Fuqua

Mozibemutató: 2014. szeptember 25. Forgalmazza az InterCom.

A fiatal lány (Chloe Grace Moretz)
A fiatal lány (Chloe Grace Moretz) és a védelmező

A védelmező filmajánló

Szeme előtt rabolnak el egy ártatlan lányt, ezt mégsem hagyhatja szó nélkül! Robert McCall-ról (Denzel Washington), a nyugodt életet élő bostoni állampolgárról senki sem gondolná, hogy egy visszavonult volt kommandós. De a saját halálát megjátszó ügynök újraéled önálló száműzetéséből, hogy pár másodperc alatt megmentsen egy fiatal lányt (Chloe Grace Moretz) az erőszakos orosz gengszterektől. De a bosszúhadjárat nem csak a bosszúról szól, hanem folyamatosan felfedi, hogy a törvény néha nem elég és át kell lépni a határokat. Ha valaki bajba kerül és nincs hová fordulnia, McCall-ra biztosan számíthat, ő a tehetetlenek védelmezője. Gyors, magabiztos és halálosan nyugodt gyilkológép.

Az orosz maffia senkinek sem kegyelmez
Aki keresztezi az orosz maffia útját…

A Kiképzés rendezője egyszer már Oscar-díjhoz segítette Denzel Washingtont. Most újra összefogtak, és ismét különösen kemény filmet készítettek.

Szinkronizált előzetes – A védelmező:

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top