A védelmező 2. (2018) amerikai film

A védelmező 2. (2018) amerikai film -Equalizer 2
Az Equalizer 2-ben Denzel Washington újra igazságosztó szerepben

Denzel Washington újra igazságosztóként látható a mozivásznon Antoine Fuqua filmjében. A filmsztár és a világhírű rendező 4 éve készítette el A védelmező című közös filmjét, ami óriási sikert aratott. A második rész filmelőzetesét elnézve a siker megismételhető, sőt…

Robert McCall (Denzel Washington) egykori titkosügynök éjszakánként az utcákat járja és ha kell, a túlerővel is szembeszáll, hogy önkéntes igazságosztóként a gyengék védelmére kelljen. Egy pillanat alatt felméri az erőviszonyokat, összeáll a fejében az akció terve, majd elindítja karóráján a stoppert és kevesebb mint fél perc alatt végez az ellenfeleivel, bármennyien is vannak.

Nézd meg a felnőtteknek szóló akció thriller filmajánlóját, szinkronizált előzetesét!

A védelmező 2. mozifilm adatlap, plakát

A védelmező 2. (2018) amerikai film - plakát

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 116 perc

Korhatár: 18 év
Műfaj: akció film, krimi, thriller
Nemzetközi filmadatbázis: The Equalizer 2
Forgatókönyv: Richard Lindheim, Michael Sloan, Richard Wenk
Szereplők: Denzel Washington, Bill Pullman, Melissa Leo, Pedro Pascal, Ashton Sanders, Orson Bean, Jonathan Scarfe, Sakina Jaffrey, Kazy Tauginas

Rendezte: Antoine Fuqua
Hazai mozipremier: 2018. augusztus 16.
Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Tartalom

Egy titkos ügynöknek elege lett. Robert McCall (Denzel Washington) azt hitte, visszavonulhat a harctól, de rá kell jönnie, hogy számára most kezdődnek az igazán veszélyes évek. Legyőzhetetlen, kemény és keserű: de ha azt látja, hogy az erősebbek a gyengébb ellen fordulnak, akkor közbelép, és nem érdekli a túlerő.
Sosem alszik. Éjszaka egy nagyváros sötét utcáit járja, és figyel. És ha bajt szimatol valahol, már indul is…

2014-ben az Antoine Fuqua rendezésében és Denzel Washington főszereplésével készült kőkemény thriller előző része hatalmas sikert ért el. A rendező és a főszereplő most újra összefog, hogy az első részben megszokott erős vizuális stílus, stilizáltság és különleges filmes látásmód elvegyülhessen az erőszak és az igazság találkozásának kirobbanó erejű keverékével.

Jelenetfotók – képek

Fotók: InterCom

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyar szinkronos előzetes


Filmklip #1

Filmklip #2

Scroll to top