Váratlan szépség dráma (2016)

Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Váratlan szépség dráma

Színes, amerikai film, készült 2016-ban, hossza 94 perc

Korhatár: 12 év

Eredeti cím: Collateral Beauty

Forgatókönyv: Allan Loeb
Szereplők: Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Kate Winslet, Helen Mirren, Michael Peña, Jacob Latimore, Naoime Harris
Rendezte: David Frankel

Magyarországi bemutató: 2016. december 22.

Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Váratlan szépség rövid tartalma – filmajánló

Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától… már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek.
Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel – ha megéri.

A fantasztikus szereplőkkel készült film őszinte, szívbemarkoló, és bőven ad gondolkodnivalót nézőinek, miközben arról beszél, hogy a legnagyobb bánat is hozhat jót, mert élet és halál, szerelem és magány mind együtt alkotják a teljes életet.

Filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top