Valóságos és mégis természetfeletti történet

- filmrakat | 2014. június 28. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Ralph Sarchie amerikai rendőrtiszt megélte azt a természetfeletti eseménysorozatot, amit a Távozz tőlem, Sátán! című filmben az alkotók megpróbáltak filmre vinni. A Ralphot alakító Eric Bana mikor megkapta a szerepet, még nem sejtette, hogy a forgatás után hetekig nem tud aludni.

Távozz tőlem Sátán - a rendőr és a pap

Eric Bana és Édgar Ramirez

Ralph Sarchie mintegy húsz paranormális eset felderítésében vett részt New York-i zsaru korában, majd később a démonokkal kezdett foglalkozni. Könyve, az Óvakodj az éjszakától (Beware the Night) a Távozz tőlem, Sátán! című horror alapja. 
Eric Bana soha nem akart az ördöggel cimborálni. Volt már szuperhős, kemény katona, részt vett akciójelenetekben, de ezek a szerepek sem tudták felkészíteni arra, ami a Távozz tőlem, Sátán! (+18) előkészítése alatt várt rá.

Távozz tőlem, Sátán - filmajánló 2.

A természetfeletti thriller a New York-i rendőrtiszt valós élményei alapján készült. A nyomozót Bana alakítja, és nem elégedett meg azzal, hogy leül Sarchie-val beszélgetni, végignézte az eredeti rendőrségi felvételeket is az esetekről.

„Eredendően szkeptikus vagyok, nem hiszek a szellemekben, az ördögűzésben és a természetfeletti dolgokban – mondta Bana. – Színészként viszont nyitottnak kell lennem. De nem tudtam, hogy mit vállalok, amikor elkezdtem nézni a felvételeket. Scott Derrickson, a rendező halálra rémített. Tőle kaptam egy csomó olyan anyagot, amit abban a pillanatban meg is bántam, hogy elkezdtem nézni. Ugyanis nagyon ijesztő volt, mégsem tudtam abbahagyni, muszáj volt végignéznem. Úgyhogy igazán nyitott voltam. Viszont utána három hétig nem tudtam aludni.”

A Távozz tőlem, Sátán! természetfeletti történetben a nyomozó egy pap segítségével veszi fel a harcot a gonosszal, amely megszállja a várost.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × négy =