Valóságos és mégis természetfeletti történet

Ralph Sarchie amerikai rendőrtiszt megélte azt a természetfeletti eseménysorozatot, amit a Távozz tőlem, Sátán! című filmben az alkotók megpróbáltak filmre vinni. A Ralphot alakító Eric Bana mikor megkapta a szerepet, még nem sejtette, hogy a forgatás után hetekig nem tud aludni.

Távozz tőlem Sátán - a rendőr és a pap
Eric Bana és Édgar Ramirez

Ralph Sarchie mintegy húsz paranormális eset felderítésében vett részt New York-i zsaru korában, majd később a démonokkal kezdett foglalkozni. Könyve, az Óvakodj az éjszakától (Beware the Night) a Távozz tőlem, Sátán! című horror alapja. 
Eric Bana soha nem akart az ördöggel cimborálni. Volt már szuperhős, kemény katona, részt vett akciójelenetekben, de ezek a szerepek sem tudták felkészíteni arra, ami a Távozz tőlem, Sátán! (+18) előkészítése alatt várt rá.

Távozz tőlem, Sátán - filmajánló 2.

A természetfeletti thriller a New York-i rendőrtiszt valós élményei alapján készült. A nyomozót Bana alakítja, és nem elégedett meg azzal, hogy leül Sarchie-val beszélgetni, végignézte az eredeti rendőrségi felvételeket is az esetekről.

„Eredendően szkeptikus vagyok, nem hiszek a szellemekben, az ördögűzésben és a természetfeletti dolgokban – mondta Bana. – Színészként viszont nyitottnak kell lennem. De nem tudtam, hogy mit vállalok, amikor elkezdtem nézni a felvételeket. Scott Derrickson, a rendező halálra rémített. Tőle kaptam egy csomó olyan anyagot, amit abban a pillanatban meg is bántam, hogy elkezdtem nézni. Ugyanis nagyon ijesztő volt, mégsem tudtam abbahagyni, muszáj volt végignéznem. Úgyhogy igazán nyitott voltam. Viszont utána három hétig nem tudtam aludni.”

A Távozz tőlem, Sátán! természetfeletti történetben a nyomozó egy pap segítségével veszi fel a harcot a gonosszal, amely megszállja a várost.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy + 17 =


Scroll to top