Valami követ (2014) amerikai horrorfilm

Valami követ (It Follows) - filmrakat.huFelnőtt nézőknek ajánljuk a Valami követ (It Follows) című horrorfilmet, melyben a 19 éves Jay pedig halálos veszéllyel néz szembe, amikor egy ártalmatlan egyéjszakás kalandot követően arra lesz figyelmes, hogy valami követi. A film alkotói, sztárjai, jelenetképei és trailere – filmajánló a Filmrakatban.

Valami követ (16)
Színes, szinkronizált amerikai horror, 2014, 100 perc

Írta és rendezte: David Robert Mitchell. Producer: Rebecca Green, David Kaplan. Fényképezte: Mike Gioulakis
Vágó: Julio Perez IV. Zene: Disasterpeace

Szereplők: Maika Monroe, Jake Weary, Keir Gilchrist, Lili Sepe, Daniel Zovatto, Olivia Luccardi
Országos bemutató: 2015. június 25. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Valami követ amerikai horrorfilm

Valami követ – filmajánló

Képzeld el, hogy követ valaki. Bárhol is vagy, és egyszer csak feléd sétál. Bármilyen alakot felvehet. Lehet egy régi ismerős, kedves, szeretett arc, vagy egy ijesztő alak, egy vadidegen. Nem fut feléd, nem is különösebben siet. Csak határozottan megy feléd, és ha utolér, meghalsz. Ha pedig rád ragad, a követés átkától egyféleképpen szabadulhatsz: ha szexuális együttlét során átadod valaki másnak. De ha az illető meghal, újra nagy bajban vagy. A 19 éves Jay pedig halálos veszéllyel néz szembe, amikor egy ártalmatlan egyéjszakás kalandot követően arra lesz figyelmes, hogy valami követi. Csak egyben biztos: menekülnie kell előle – az életéért.

Menekülni kell az életért, mert az egyéjszakás kaland óta...

Tavaly a világ legrangosabb filmes seregszemléjén, a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Kritikusok Hete szekciójában mutatták be David Robert Mitchell amerikai függetlenfilmes horrorfilmjét. A Valami követ a kritikusok egyöntetű véleménye szerint az elmúlt évek legjobb horrorfilmje, ami garantáltan elégedettséggel, és izgalommal tölti el a horror-rajongókat.

Valami követ – feliratos trailer

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top