Valami Amerika 3. (2018) magyar vígjáték

Valami Amerika 3. (2018) magyar vígjáték Az új magyar filmvígjátékban Tamás, Ákos és András ismét a szélhámos Alex csapdájába esnek, csakúgy, mint a Valami Amerika első két epizódjában. Ám most minden eddiginél nagyobb slamasztikába kerülnek, mert két rivális banda mellett a rendőrség is üldözi őket…

Valami Amerika 3. adatlap, plakát

Valami Amerika 3. (2018) magyar vígjáték plakátja

Színes, magyar film, készült 2018-ben, hossza 103 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: vígjáték,
Nemzetközi filmadatbázis: Valami Amerika 3
Forgatókönyv: Herendi Gábor, Divinyi Réka
Szereplők: Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Csuja Imre, Thuróczy Szabolcs, Scherer Péter

Rendezte: Herendi Gábor
Hazai mozipremier: 2018. február 15.
Magyarországon forgalmazza: Vertigo Média Kft.

Tartalom

Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?

A Valami Amerika 3-ban ráadásul igazi sztárparádé látható: a harmadik rész szereposztása nagyrészt követi az első kettő epizódét, de ezúttal számos új sztár is feltűnik a vásznon. A Valami Amerika 3 olyan kulturális tényezővé vált a magyar filmben, amely az egész filmtörténetben is párját ritkító teljesítmény.

Jelenetfotók – képek

Valami Amerika 3. (2018) magyar vígjáték 1

Valami Amerika 3. (2018) magyar vígjáték 2

Valami Amerika 3. (2018) magyar vígjáték 3

Fotók: Vertigo Média Kft

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Hivatalos előzetes #1

Hivatalos előzetes #2

Valami Rap

Érdekességek – Hírek

A Valami Amerikát 2002-ben 529.187, a folytatását 2008-ban 448.738 néző látta a mozikban. Ezzel az eredménnyel Herendi Gábor rendező két alkotása az 1990 óta készült magyar játékfilmek mezőnyében máig a 2. és 9. legnépszerűbb film. Herendi ráadásul a Magyar vándorral és a Kincsemmel együtt kimagaslóan a rendszerváltás utáni legsikeresebb magyar közönségfilm rendező, aki képes visszatérően a magyar mozinézők tömegeit megszólítani.


Scroll to top