Vakszerencse

A Vakszerencse egy egzotikus, izgalmas amerikai thriller, melyben Ben Affleck játssza a rossz fiút, a film producere pedig nem más, mint Leonardo DiCaprio! A történet az internetes szerencsejátékok világában játszódik, ahol egy született szerencsejátékos (Justin Timberlake) elhatározza, hogy mindent visz.

Vakszerencse - plakát
Illegális online játék miatt elveszített, egyetemre félretett pénz miatt lesz egyre nagyobb a bonyodalom

Vakszerencse [+12]

2013 – színes, szinkronizált amerikai thriller

Eredeti cím: Runner, Runner
Fényképezte: Mauro Fiore.
Látvány: Charisse Cardeans.
Producer: Leonardo DiCaprio.
Írta: Brian Koppelman, David Levien.
Rendezte: Brad Furman

Főszereplők: Ben Affleck, Gemma Arterton, Justin Timbelrake, Anthony Mackie.

Mozibemutató: 2013. szeptember 26.
Magyarországon forgalmazza az InterCom.

Vakszerencse története röviden

Hogyan legyünk gazdagok? Aki régen vagyonra és tekintélyre vágyott, az kereskedő lett, bankár vagy nemzetközi nagyvállalatok szamárlétráját járta. Mára más a helyzet: nincs tiszta pénz – de van gyors pénz. Erre valók az internetes szerencsejátékok.

Ám a netes hazárdjátékoknál van egy még jövedelmezőbb szakma: a netes hazárdjáték üzemeltetése. Ivan Block (Ben Affleck) milliárdos, rámenős és veszélyes ember. Costa Rickáról irányítja a cégét, és bármire képes, hogy ő maradjon a nyertes. Ebben legfőbb segítsége a cégvezetője, Rebecca (Gemma Arterton), aki nagyon tud titkot tartani, és nagyon hűséges típus.

De lehet, hogy új életet kezd. Mert feltűnik a színen egy férfi (Justin Timberlake), aki született szerencsejátékos: sokat kockáztat, mindig nyer, és ha nyer, sokat visz. Most pedig az egészet akarja.

Fantasztikus színészek, egzotikus helyszínek, gazdagság, váratlan fordulatok és nagyon veszélyes játékok – a Vakszerencse magával ragadó és lebilincselő thriller.

Oscar 2013 - Argo
Oscar 2013. A legjobb film: Az Argo akció

Ben Affleck a rossz fiú

Ben Affleck-nek nagyon sok arca van. Az Argo-akció-ban [+16] felelősségtudó, elszánt ügynököt alakított, aki Iránból próbál kihozni néhány veszélybe került amerikait. A film kapcsán, mint rendező és producer is kiválóan szerepelt: idén átvehette a második Oscar-díját is. Legújabb szerepében azonban egészen más figurát játszik: az egzotikus, izgalmas thrillerben vállalta el a rosszfiú szerepét. A Vakszerencse egyik főszerepében a Costa Rica-i online kaszinó tulajdonost formálja meg, aki bármire képes, hogy nehezen felépített birodalmát megóvja. Vele fordul szembe a matek-szakos fiatal zseni, akit Justin Timberlake kelt életre.

Ez az Affleck egészen más, mint Az Argo-akció-ban, de a folytatás még meglepőbb lesz. A színész hitvese egy interjúban arra célozgatott, hogy párja talán politikusként is kipróbálja magát. Jennifer Garner szóba hozta, hogy Affleck a köz szolgálatában esetleg elhagyná Hollywoodot.

Persze az is lehet, hogy Garner a saját politikai csatározásaihoz próbált újabb támaszt keresni: ő és Halle Berry ugyanis anti-paparazzi törvényt kezdeményezett, amely megtiltaná, hogy a pletykaéhes fotósok sztárok gyerekeit fényképezzék.

Affleck bár mindenben támogatja Garnert, még nem kötelezte el magát az ügyben:

A politikának is van esélye, de egyelőre játszani akarok. Az egyszerűbb, mint szavazatokat gyűjteni – nyilatkozta nemrég.

Vakszerencse trailer

http://youtu.be/phLYHal9YVY

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét + négy =


Scroll to top