Vakrandi (2015) francia romantikus filmvígjáték

Egymásba szerethet-e két ember, akiket egy leheletnyi fal választ el egymástól, akik nem is látják egymást csak borzasztóan idegesíti őket az, amit a másik lakásból hallanak? A válasz: igen, de addig végtelenül göröngyös az út! A film Los Angelesben a 19. COLCOA Francia Filmfesztiválon közönségdíjat nyert, valamint a 2015 Cabourg Filmfesztiválon elnyerte a legjobb film díjat.

Vakrandi (12)

Vakrandi (2015) francia romantikus filmvígjáték

francia romantikus vígjáték

Eredeti cím: Blind date / Un peu, beaucoup, aveuglément . Filmhossz: 90 perc
Rendezte: Colvis Cornillac
Írta: Colvis Cornillac és Lilou Fogli. Producer: Pierre Forette és Thierry Wong
Főszereplők: Mélanie Bernier, Colvis Cornillac, Lilou Fogli, Philippe Duquesne

Magyarországi bemutató: 2015. szeptember 3. Magyarországon forgalmazza: a Cinetel Kft.

Filmajánló

Machin egy hallgatag és embergyűlölő játéktervező, aki csak is kizárólag a munkájának él és mindennél többre értékeli a csendet.Machine kiváló eredménnyel végzett fiatal zongoraművész, aki épp most költözött be az új lakásába, keményen készül a következő klasszikus zenei zongoraversenyére, mely nagy áttörést jelenthet művészi karrierjében. Számára a zene és a hangok jelentenek mindent. Két főhősünket csak egy papírvékony fal választja el őket egymástól. A dolgok akkor kezdenek érdekessé válni, amikor az együttélés mellett döntenek, anélkül, hogy látnák egymást.

A film végül is egy csodálatos szerelmi történetet dolgoz fel, ahol a párkapcsolat valójában csak fantázia, ahol az egymás iránt érzett valódi érzelmeket soha nem élték meg. Az egyetlen kérdés az, hogy a verbális kommunikáció önmagában elég-e ahhoz, hogy elbírjon egy kapcsolatot? A film egyaránt hoz egy régimódi hangulatot, miközben egy kifejezetten aktuális témával is foglalkozik – hogyan változtatja meg a modern technológia az emberek kommunikációját.

Jelenetfotók

Vakrandi 1
Vakrandi 2
Vakrandi 3

Vakrandi filmelőzetes

https://youtu.be/RCLhLdICuDo

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló témájú filmek:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top