Vakáció (2015) amerikai filmvígjáték

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Ha vakáció és filmvígjáték, akkor Chevy Chase! A modern változatban is szerepet kapott az egyik legnagyobb amerikai nevettető, azonban ezúttal Ed Helms és Christina Applegate viszi a prímet. No meg Chris Hemsworth, akinek elsősorban az a feladata, hogy roppant nagy legyen a dá… micsodája. A Griswold család legújabb kalandjai a Másnaposok és a Családi üzelmek mulatságos keveréke, igazi nyári kikapcsolódás! Filmajánló a Filmrakatban.

Vakáció (12)
amerikai vígjáték, 2014

Főszereplők: Ed Helms, Christina Applegate, Chris Hemsworth, Leslie Mann, Charlie Day, Michael Pena. Fényképezte: Barry Peterson. Zene: Mark Mothersbough. Látvány: Barry Robinson. Írta és rendezte: John Frances Daley, Jonathan M. Goldstein

Mozibemutató: 2015. augusztus 27. Magyarországon forgalmazza az InterCom.

A Griswold család legújabb kalandjai

Vakáció – filmajánló

Ha kezd unalmassá válni a családi élet, fel kell kavarni az állóvizet. Rusty (Ed Helms) – két örökké veszekedő fiúgyermek apja – úgy érzi, valamit tennie kell végre a família boldogságért.


Minden addigi szokást felrúgva a kezébe veszi az irányítást, és bejelenti: a család autóval indul nyaralni távoli céljuk felé – reméli, a közös autózás összerázza kicsit a családot.
Vakáció (2015) amerikai filmvígjáték
És össze is rázza. De nem kicsit. Út közben elképesztő kalandokon mennek keresztül, melyek során az életveszély a legkisebb baj. Sivatag, baleset, furcsa idegenek és még furcsább ismerősök között próbálja a meggyötört családfő a cél felé navigálni az egyre elgyötörtebb kompániát…

A Griswold család hamarosan életveszélybe kerül...

 

Vakáció – idegen nyelvű előzetes

A film ugyan Chevy Chase klasszikussá vált 1983-as komédiájának újragondolása, de önmagában megálló, elsöprő humorú, igen gátlástalan vígjáték.

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Scroll to top