Vajon nehéz Jennifer Lawrenceből normálisat csinálni?

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A Joy rendezője egész normális nőként ábrázolja főhősét, ami az ő esetében elég szokatlan. Lehet, hogy első olvasatra furcsának tűnik amit írtunk, ám a cikkből minden kiderül.

Az egyre jobban beinduló díj-szezon egyik legtöbbet emlegetett darabja biztosan David O. Russell új filmje, a Joy (Joy, hazai bemutató: 2015. december 31.) lesz. A Napos oldal és az Amerikai botrány után zsinórban ez lehet a rendező harmadik nagy díjhozó filmje, és sok más szempontból is újrázás: hiszen ismét Jennifer Lawrence valamint Bradley Cooper a főszereplő (ők is megint díjesélyesek) sőt, Robert De Niro is visszatért a csapatba.

De az első vetítések utáni közönségtalálkozókon a rendező azt is elárulta, mi mindenben első számára a film: például még sosem volt női főhőse. És ez még semmi. Ahogy a rendező mondta: Lawrence az első női szereplője, aki nem bolond.

Nincs is ennél merészebb – nyilatkozta Russell. – Mertünk Jennifer Lawerence-ből normálist csinálni, és megmutatni, hogy milyen különleges dolog a normalitás.

A nézők azt is megtudták, hogy e film kedvéért született meg a színésznő szupersztár első mozis duettje: a férjét játszó Edgar Ramirez-zel énekli el a Something Stupid-ot, bár előtte hosszan veszekedett a rendezővel, hogy megússza.
– Aznap volt valami vírusfertőzésem, utáltam az egészet, féltem, hogy éneklés közben elhányom magam – emlékezett Jennifer Lawrence a közönségtalálkozón. – De végül is, örülök, hogy belementem.

IC Press

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 5 =

Scroll to top