Üzlet bármi áron amerikai vígjáték (2015)

Üzlet bármi áron (2015) amerikai vígjátékAz Üzlet bármi áron vígjáték (Unfinished Business) egy cégvezető és két alkalmazottja balsikerű európai üzleti útjának története. A főszereplő Vince Vaughn az elmúlt évtized egyik legviccesebb és legszerethetőbb mozikomikusa ismét megnevetteti a közönséget! Filmajánló a Filmrakatban!

 

Üzlet bármi áron (+16)
amerikai vígjáték, 2015.

Eredeti cím: Unfinished Business

Főszereplők: Vince Vaughn, Dave Franco, Tom Wilkinson, James Mardsen, Sienna Miller, Nick Frost. Fényképezte: Oliver Stapleton. Látvány: Luca Tranchino. Írta: Steve Conrad. Rendezte: Ken Scott

Mozibemutató: 2015. március 05. Magyarországon forgalmazza az InterCom.

Üzlet bármi áron – filmajánló

Üzlet az üzlet. Vagy annak kéne lennie. De egy keményen dolgozó, kis cégét folyton féltő üzletember (Vince Vaughn) valamint két alkalmazottja (Tom Wilkinson és Dave Franco) számára nem ilyen egyértelmű a helyzet. Pedig épp életük legfontosabb szerződését készülnek aláírni, és ezért mindhárman Európába utaznak. És életükben nem követtek el annyi baklövést, mint üzleti útjuk során. Semmi sem alakul a terv szerint, minden lehetséges baleset megtörténik velük, minden lehetetlen hibát elkövetnek, és soha nem az történik, amit szeretnének, vagy ami józan ésszel elvárható volna. Mert az eredeti elképzelés szerint biztosan nem keveredtek volna el egy tömeg szexfétis gyűlésre vagy a világ leggazdagabb országai vezetőinek csúcstalálkozójára. De az igazi üzletember nem adja fel könnyen: bármibe keverednek, igyekeznek kimászni belőle.

Az üzletember (Vince Vaughn) valamint két alkalmazottja (Tom Wilkinson és Dave Franco)

Vince Vaughn az elmúlt évtized legviccesebb és legszerethetőbb mozikomikusa. Ő vitte sikerre az Ünneprontók ünnepét, a Kidobós – Sok flúg disznót győzöt vagy a Négy karácsonyt is.

Üzlet bármi áron – szinkronizált előzetes:

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 − egy =


Scroll to top