Azt mondták ütős lesz a Másnaposok 3. Az lett.

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A beharangozók arról szóltak, hogy sem drog, sem alkohol nem lesz a Másnaposok 3. részében, mégis ütős lesz a film. A nézőszám alapján az lett! Ezek szerint még mindig a könnyed szórakozást ígérő filmek a legnépszerűbbek…

A legutóbbi rész drog mámorát kipihenve a farkasfalka újra hódít a mozikban, a Másnaposok 3. részére [+16] (The Hangover Part III, már a mozikban) Magyarországon négy nap alatt több mint 109 ezer néző váltott jegyet!

Óriási siker, több mint 100 ezer néző négy nap alatt!
Másnaposok 3. A 2013. évben eddig bemutatott filmek elé ugrott a bevételi listán. Óriási siker, több mint 100 ezer néző négy nap alatt!

2013 eddigi legnagyobb sikere: Másnaposok 3.

A nézők, mint akiket valami megbabonázott, hosszú kígyózó sorokban álltak a bemutató napján a mozipénztárak előtt, hogy  Todd Phillips rendező és farkasfalkája – Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha és Ken Jeong – legújabb kalandjait megnézhessék. Olyan is megtörtént – ami manapság nem túl gyakori – hogy adott előadásra elfogyott a jegy!

Másnaposok 3: a Farkasfalva ismét kész arra, hogy katasztrófába sodorja a világot és saját magát
Másnaposok 3: a Farkasfalva ismét kész arra, hogy katasztrófába sodorja a világot és saját magát

Az egész világon összesen kis híján már 200 millió dollár bevétellel büszkélkedő vígjáték Magyarországon is megdöntött minden rekordot. A Másnaposok 3. a bemutatója utáni első hétvégén elsöprő sikert aratott: majdnem 110 000 néző, egészen pontosan 109.210 rajongó váltott rá jegyet! A film majd húszezer nézővel többet csábított a moziba, mint az eddigi listavezető, és alaposan felülmúlja az éves toplista harmadik helyezettjét is.

Másnaposok plakát
Már a mozikban a Másnaposok 3. Világszerte hódít a farkasfalka kalandjainak záróepizódja.

Bár a korábbi Másnaposok filmek nézőszámai alapján mindenki arra számított, sokan sietnek majd a multiplexekbe, hogy megnézzék a trilógia fináléját, ez az eredmény igazi meglepetés – azt sejteti, hogy a Másnaposok 3. az év egyik legnagyobb, ha nem a legeslegnagyobb sikere lehet. Nem is csoda – a Másnaposok 3. sok kritikus és még több néző szerint a sorozat legviccesebb, legvadabb és legötletesebb része.

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − 5 =


Scroll to top