Űrvihar (2017) amerikai akció sci-fi

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A klímaváltozás biztos és elkerülhetetlen. És semmi kétség: a Föld lakóinak az életébe kerülhet… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Űrvihar

Plakát, adatlap

Űrvihar (2017) amerikai akció sci-fi

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 109 perc

Korhatár: 12 év

Eredeti cím: Geostorm

Forgatókönyv: Dean Devlin, Paul Guyot
Szereplők: Gerard Butler, Katheryn Winnick, Andy Garcia, Ed Harris, Abbie Cornish, Jim Sturgess

Rendezte: Dean Devlin

Hazai filmpremier: 2017. október 19.
Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Tartalom

A klímaváltozás biztos és elkerülhetetlen. És semmi kétség: a Föld lakóinak az életébe kerülhet. A rémítő lehetőség végre szövetségbe kényszerítette a világ vezetőit, akik együtt hozták létre az egyetlen technikai megoldást, ami a menekülés lehetőségét kínálja. Egy műholdakból álló, a Föld körül keringő gyűrűt, amelynek különleges geotechnológiai megoldásai elháríthatják a természetet fenyegető veszélyeket.

A rendszer két éve üzemel sikeresen. Ám egy műszaki hiba átalakítja a műholdhálózat működését, és ami eddig a világunk túlélését biztosította, most a gyilkosává lehet. Az ember önmagánál hatalmasabb szerkezetet alkotott, és az most maga alá is gyűri.

Egy magányos űrhajós (Gerard Butler) azonban feljut a műholdakhoz. Ha ő idejében meg tudja oldani a helyzetet, az emberiség ismét megússza. Csakhogy közben idelenn is működésbe lép egy szörnyű terv, ami a Földön és az égen is újabb veszélyeket hozhat…

Az elmúlt évek legnagyobb szabású filmjei, a Csillagkapu, A Függetlenség Napja mindkét része, a Godzilla és még számos látványos film producere készíti a filmet, amelyet hatalmas költségvetése, különleges látványvilága és izgalmas története tesz emlékezetessé.

Jelenetfotók – Képek

Űrvihar 2
Űrvihar 3
Űrvihar 1

Fotók: InterCom

Filmelőzetesek

1.

2.

Továbbiak a filmről:
Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top