Az ŰrDongó főszereplőjétől el van ragadtatva a producer

Hailee Steinfeld az ŰrDongóban
Hailee Steinfeld mint Charlie az ŰrDongóban. (Paramount Pictures.)

Lorenzo di Bonaventura, a film producere elragadtatással beszél az ŰrDongó női főszereplőjéről. Hailee Steinfeld széria olyan színésznő, akivel képtelenség melléfogni. Részletek a UIP Hírek alapján:

Hailee Steinfeld tökéletes volt a forgatás alatt

Örök szerelem fűzi Steven Spielberget a Transformers-sorozathoz, minden résznek ő volt az egyik executive producere. A vonzalom még a nyolcvanas évekből ered, Spielberg gyerekei ekkor kaptak rá a Hasbro játékgyár alakváltó robotjaira. A rendező-producer továbbra is szívén viseli a sorsát, az új, a Cybertron bolygón játszódó spinoff, amely az egyik robot, ŰrDongó (Bumblebee – hazai bemutató: 2018. december 20.) történetét meséli el, az ő javaslatai alapján öltött alakot.

Spielberg ezúttal is executive producere a filmnek.

Steven mindig is azon a véleményen volt, hogy az ŰrDongónak egy kamaszlány legyen a főszereplője, és mi igazat adtunk neki – mondja Lorenzo di Bonaventura, a film producere.

Néhány évvel ezelőtt egy ilyen döntés még igen kockázatosnak számított volna a nagy stúdiók számára, a hősnők azonban méltó helyet verekedtek ki maguknak Hollywoodban, elég csak a Mad Max Furiosájára, az újraindított Star Wars nőalakjaira vagy Wonder Womanre gondolni.

Az alkotók választása az Oscar-jelölt Hailee Steinfeldre esett.

Elképesztően odatette magát, én még ilyet nem is láttam – folytatja di Bonaventura. – Hamarabb végeztünk a forgatással, mert Hailee olyan tökéletes volt, hogy sokkal gyorsabban tudtunk haladni, mint terveztük.

Felmerült a kérdés, hogy ha egy hősnőt állítanak a középpontba, nem fognak-e elfordulni a sorozattól a keményvonalas fiú rajongók, di Bonaventura azonban nem fél ettől:

Ha kiterjesztjük az élményt, a nézők száma is növekedni fog. Persze ha rosszul csináljuk, annak megisszuk a levét, de nem hiszem, hogy rosszul csináltuk volna. Hailee-vel képtelenség melléfogni.

Forrás: UIP Hírek
Fotó: © 2018 Paramount Pictures. All Rights Reserved. HASBRO, TRANSFORMERS, and all related characters are trademarks of Hasbro. © 2018 Hasbro. All Rights Reserved.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Scroll to top