Quantcast

Az ŰrDongó főszereplőjétől el van ragadtatva a producer

Hailee Steinfeld az ŰrDongóban
Hailee Steinfeld mint Charlie az ŰrDongóban. (Paramount Pictures.)

Lorenzo di Bonaventura, a film producere elragadtatással beszél az ŰrDongó női főszereplőjéről. Hailee Steinfeld széria olyan színésznő, akivel képtelenség melléfogni. Részletek a UIP Hírek alapján:

Hailee Steinfeld tökéletes volt a forgatás alatt

Örök szerelem fűzi Steven Spielberget a Transformers-sorozathoz, minden résznek ő volt az egyik executive producere. A vonzalom még a nyolcvanas évekből ered, Spielberg gyerekei ekkor kaptak rá a Hasbro játékgyár alakváltó robotjaira. A rendező-producer továbbra is szívén viseli a sorsát, az új, a Cybertron bolygón játszódó spinoff, amely az egyik robot, ŰrDongó (Bumblebee – hazai bemutató: 2018. december 20.) történetét meséli el, az ő javaslatai alapján öltött alakot.

Spielberg ezúttal is executive producere a filmnek.

Steven mindig is azon a véleményen volt, hogy az ŰrDongónak egy kamaszlány legyen a főszereplője, és mi igazat adtunk neki – mondja Lorenzo di Bonaventura, a film producere.

Néhány évvel ezelőtt egy ilyen döntés még igen kockázatosnak számított volna a nagy stúdiók számára, a hősnők azonban méltó helyet verekedtek ki maguknak Hollywoodban, elég csak a Mad Max Furiosájára, az újraindított Star Wars nőalakjaira vagy Wonder Womanre gondolni.

Az alkotók választása az Oscar-jelölt Hailee Steinfeldre esett.

Elképesztően odatette magát, én még ilyet nem is láttam – folytatja di Bonaventura. – Hamarabb végeztünk a forgatással, mert Hailee olyan tökéletes volt, hogy sokkal gyorsabban tudtunk haladni, mint terveztük.

Felmerült a kérdés, hogy ha egy hősnőt állítanak a középpontba, nem fognak-e elfordulni a sorozattól a keményvonalas fiú rajongók, di Bonaventura azonban nem fél ettől:

Ha kiterjesztjük az élményt, a nézők száma is növekedni fog. Persze ha rosszul csináljuk, annak megisszuk a levét, de nem hiszem, hogy rosszul csináltuk volna. Hailee-vel képtelenség melléfogni.

Forrás: UIP Hírek
Fotó: © 2018 Paramount Pictures. All Rights Reserved. HASBRO, TRANSFORMERS, and all related characters are trademarks of Hasbro. © 2018 Hasbro. All Rights Reserved.

Scroll to top