Új Star Trek film készül – a rajongók készítik

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Mit szól vajon a Star Trek sorozat jogtulajdonosa ahhoz, hogy egy rajongókból álló csoport készítse a franchise új részét? Az új sci-fi elkészítéséhez a pénz nagy része már összegyűlt…

A rajongók eddig több mint egymillió dollárt kalapoztak össze a Kickstarter adománygyűjtő portálon a saját Star Trek-filmjük elkészítésére. A sorozat jogtulajdonosai, a CBS és Paramount stúdió semmilyen lépést nem tettek a film elkészültének megakadályozására, várakozó állásponton vannak.

Mennyire lesz gagyi a rajongói Star Trek?

Nem tudni mennyire lesz gagyi rajongói próbálkozás a Star Trek: Axanar, illetve mennyire kell félni attól, hogy teljesen profi filmet sikerül összehozni. Pontosabban filmeket, mert a rajongói projekt producerei négy részt terveznek. A befolyt pénz ugyanis messze meghaladja várakozásaikat, eredetileg csak 100 ezer dollárt szerettek volna összegyűjteni. Az Axanar producerei azt mondják, a Star Trekhez méltó szakmai színvonalat, tehát stúdióminőséget szeretnének elérni, ez pedig már veszélyeztetheti az eredeti franchise tulajdonosainak érdekeit. A CBS egyelőre óvatosan azt nyilatkozta, hogy ellenzik, ha valaki professzionálisan próbálja kiaknázni az általa tulajdonolt javakat, ezért időben megteszik a szükséges lépéseket. A Paramount nem kommentálta a legújabb fejleményeket, írja a sfgate.com portál.

A következő, hivatalos Star Trek-film (Star Trek Beyond címmel) 11 hónap múlva kerül a mozikba.

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 1 =


Scroll to top