Quantcast

James Gunn új öngyilkos osztag filmen dolgozik


A 2016-os Suicide Squad - Öngyilkos osztag című film folytatása 2021-re készül el.

James Gunn szerencsére imádja az Instagramot. A Galaxis őrzői-filmek sikerre vivője az új Öngyilkos osztag-filmen dolgozik, és bár a stúdió mindent elkövet, hogy megőrizze a DC rosszfiúkat (és lányokat) összegyűjtő új film titkait, az író-rendező néha spontán sajtótájékoztatókba keveredik a rajongóival.

A legutóbb valaki például arról érdeklődött nála, hogy Margot Robbie, aki a Ragadozó madarak-kal épp mostanában bizonyítja a világ mozijaiban, hogy milyen nagy szeretettel és fantáziával tudja eljátszani Joker egykori szerelme, Harley Quinn figuráját, elég nagy feladatot kap-e az új filmben.

– Ő az egyik legfontosabb szereplője a filmnek – válaszolt rögtön Gunn, ami valószínűleg sok rajongót megnyugtat, hiszen az első részben is ő volt az egyik legszórakoztatóbb figura.

Az is biztosnak tűnik már, hogy az új rész félig reboot és félig folytatás lesz: az első részből többen is visszatérnek (Joel Kinnaman, Jai Courtney és Viola Davis is köztük van).

Új sztárok is csatlakoznak a csapathoz, többek között Idris Elba, John Cena, Taika Watiti, és Alice Braga is. És hogy milyen lesz a film? James Gunn szerencsére erre is válaszolt egy másik Instagram-kérdés kapcsán:

– Az összes forgatókönyv közül, amit írtam, ez a kedvencem! – lelkesedett. És ő nem szokott tévedni.

Forrás: IC Press


Ha tetszett a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − 9 =

Scroll to top