Quantcast

Új múlt

Reminiscence

Nick Bannister magándetektív (Hugh Jackman) különleges foglalkozást űz: mások emlékeiben kutat. Mert a múlt a legerősebb drog.

Új múlt (Reminiscence)

Magyarul beszélő amerikai film. Thriller, Romantikus, Sci-Fi. Játékidő: 148 perc, korhatár: 16 év.

Miről szól az Új múlt?

A háborúk és az áradás után minden gyökeresen megváltozott. A nappalok helyét átvették az éjszakák, a hőmérséklet naplemente előtt elviselhetetlenné vált, emberek és városrészek tűntek el a víz alatt. És új szakmák keletkeztek.

A jövő nem ígér semmi jót. De Nick Bannister magándetektív (Hugh Jackman) ebből él: a jövőtől elforduló embereknek nyújt különleges szolgáltatást. Agyakban nyomoz, az agy sötét titkait kutatja, és aki fizet neki, azt hozzásegíti rég elfelejtett emlékeihez.

Mert a múlt a legerősebb drog. De a szerelem szoros második. Ezt pedig a saját bőrén kell megtanulnia, amikor felbukkan – majd eltűnik – a rejtélyes és kiismerhetetlen Mae (Rebecca Ferguson). De az emberek nem tűnnek el csak úgy. Vagy mégis?

Nick a nyomába ered.

Nick az élete árán is ki akarja deríteni, mi történt. Ki volt Mae, amikor nem vele volt? Kiket ismert? Hol járt? A válasz pedig az emlékekben van.

Miközben mások emlékeiben kutat a köddé vált nő után, egy veszélyes összeesküvés nyomaira bukkan, de ő nem adja fel: már az életét is odaadná érte, hogy újraalkossa a múltat, és megváltoztassa a jövőjét.

Új múlt filmelőzetes


Hugh Jackman és Rebecca Ferguson egy filmben

Hugh Jackman és Rebecca Ferguson
Érdekel a film férfi főszereplője? Most 11 érdekességet tudhatsz meg Hugh Jackmanről, ha a linkre kattintasz!

Hugh Jackman és Rebecca Ferguson nem először szerepelnek közösen egy filmben. Együtt játszottak A legnagyobb showman (The Greatest Showman) című filmmusicalban is. A 2017-ben bemutatott filmet Michael Gracey rendezte.


Ha tetszett a filmajánló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Új múlt plakát

Hirdetés

Rendezte: Lisa Joy Szereplők: Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton, Brett Cullen.

Hazai mozipremier: 2021. augusztus 19.

Magyarországon forgalmazza: InterCom

Gyártó: DC Entertainment/Warner Bros

Gyártás éve: 2021


A különleges hangulatú noir sci-fi/thriller a Westworld alkotóinak munkája: ez a film is meghökkentő csavarokból, furcsa ötletekből épít szemkápráztató, új világot – nagyszerű színészek segítségével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + 12 =

Scroll to top