A UIP-Duna Film 2018. áprilisi filmbemutatói

Idén áprilisban két izgalmas filmet mutat be a hazai mozikban a UIP-Duna Film. Az egyik a látványos Tűzgyűrű folytatása, a másik pedig John Krasinski és Emily Blunt családi vállalkozásában készült, csendességében is félelmetes thriller. Aki a látványos, izgalmas, sőt borzongató filmeket szereti, annak áprilisban érdemes lesz moziba mennie.

Tűzgyűrű: Lázadás (Pacific Rim Uprising)

Bemutató tervezett időpontja: 2018. április 5.
tovább nő a 2013-ban bemutatott sci-fi áradat.Jelenetfotó az öt évvel ezelőtti filmből

Guillermo del Toro 2013-ban mutatta be a Tűzgyűrű című filmjét, melynek folytatására 5 évig kellett várni. A hosszú várakozás oka talán az lehetett, hogy del Toro filmje a mozipénztáraknál némileg elmaradt a várakozástól.

Az új rész készítésekor a rendezői székbe Steven S. DeKnight ült és a szereplőgárdában is van jó néhány változás. A történet a szörnyháború után folytatódik, ám a nyugalom csak látszólagos. Hamarosan nagyobb és vérmesebb Kaijuk térnek vissza, akik ellen újabb és fejlettebb Jaegereket kell bevetni…

A látványorgia most sem fog elmaradni, ráadásul a főszerepet az a John Boyega kapta, aki nagyban hozzájárult a Star Wars: Ébredő erő sikeréhez.

A főbb szerepekben John Boyega mellett Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona és Charlie Day lesz látható.

Hang nélkül (A Quiet Place)

Bemutató tervezett időpontja: 2018. április 12.
Hang nélkül - Emily BluntHang nélkül – Emily Blunt a film egyik jelenetében

John Krasinski és Emily Blunt 2010-ben házasodtak össze, a sikeres művész házaspár ebben az évben a munkában is egymásra talált. Krasinski rendezte és az egyik főszerepet alakítja a Hang nélkül című (horrorban?) thrillerben, melynek női főszerepét feleségére bízta.

A félelmetes thrillerben idegen lények foglalják el a Földet, akik a legkisebb zajra lecsapnak és elpusztítják az embereket. Egy leleményes házaspár gyerekeivel együtt néma csendben éli mindennapjait, sikeresen elkerülve a támadásokat. Ám a nyugalom nem végleges, a Blunt által alakított családanya újabb gyermeket vár. Vajon meg lehet tartani a csendet ebben a helyzetben?

A főbb szerepekben – Emily Blunt és John Krasinski mellett – Noah Jupe, Millicent Simmonds, Cade Woodward, Evangelina Cavoli és Ezekiel Cavoli lesz látható.

Forrás: UIP-Duna Film

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Scroll to top