A UIP-Duna Film 2018. áprilisi filmbemutatói

Idén áprilisban két izgalmas filmet mutat be a hazai mozikban a UIP-Duna Film. Az egyik a látványos Tűzgyűrű folytatása, a másik pedig John Krasinski és Emily Blunt családi vállalkozásában készült, csendességében is félelmetes thriller. Aki a látványos, izgalmas, sőt borzongató filmeket szereti, annak áprilisban érdemes lesz moziba mennie.

Tűzgyűrű: Lázadás (Pacific Rim Uprising)

Bemutató tervezett időpontja: 2018. április 5.

Guillermo del Toro 2013-ban mutatta be a Tűzgyűrű című filmjét, melynek folytatására 5 évig kellett várni. A hosszú várakozás oka talán az lehetett, hogy del Toro filmje a mozipénztáraknál némileg elmaradt a várakozástól.

Az új rész készítésekor a rendezői székbe Steven S. DeKnight ült és a szereplőgárdában is van jó néhány változás. A történet a szörnyháború után folytatódik, ám a nyugalom csak látszólagos. Hamarosan nagyobb és vérmesebb Kaijuk térnek vissza, akik ellen újabb és fejlettebb Jaegereket kell bevetni…

A látványorgia most sem fog elmaradni, ráadásul a főszerepet az a John Boyega kapta, aki nagyban hozzájárult a Star Wars: Ébredő erő sikeréhez.

A főbb szerepekben John Boyega mellett Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona és Charlie Day lesz látható.

Hang nélkül (A Quiet Place)

Bemutató tervezett időpontja: 2018. április 12.
Hang nélkül - Emily BluntHang nélkül – Emily Blunt a film egyik jelenetében

John Krasinski és Emily Blunt 2010-ben házasodtak össze, a sikeres művész házaspár ebben az évben a munkában is egymásra talált. Krasinski rendezte és az egyik főszerepet alakítja a Hang nélkül című (horrorban?) thrillerben, melynek női főszerepét feleségére bízta.

A félelmetes thrillerben idegen lények foglalják el a Földet, akik a legkisebb zajra lecsapnak és elpusztítják az embereket. Egy leleményes házaspár gyerekeivel együtt néma csendben éli mindennapjait, sikeresen elkerülve a támadásokat. Ám a nyugalom nem végleges, a Blunt által alakított családanya újabb gyermeket vár. Vajon meg lehet tartani a csendet ebben a helyzetben?

A főbb szerepekben – Emily Blunt és John Krasinski mellett – Noah Jupe, Millicent Simmonds, Cade Woodward, Evangelina Cavoli és Ezekiel Cavoli lesz látható.

Forrás: UIP-Duna Film

Scroll to top