Tv-műsor ajánló: Csibészke magazin

A Filmrakat.hu remek lehetőség a mozirajongók számára, hogy eligazodjanak a hazai megjelenésű filmek között. Azonban nem lehet minden este moziba menni! Az internet mellett még mindig a legkézenfekvőbb szórakozás: a televízió nézés! Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljak egy minőségi tv-s magazint!

Kiemelt televízió műsorok portálja

A Csibészke magazin a tv-műsorok tekintetében hasonló feladatokat lát el, mint a Filmrakat. A leglényegesebb különbség a két portál között az, hogy a filmajánló magazinunk a teljességre törekszik, a csibeszkemagazin.hu viszont csak a kiemelt műsorokkal foglalkozik a teljesség igénye nélkül. Azokkal, melyek népszerűségük okán érdemesek a figyelemre.

A napi sorozatok közül az RTL Klubról az Éjjel-Nappal Budapest, a TV2-ről a Jóban-Rosszban epizódok, hírek és előzetesek kerültek a portálra. A magazin írásaiból kiderül a következő részek tartalma, illetve elolvasható az elmulasztott epizódok összefoglalója.

Ez nem jelenti azt, hogy egyéb, akár más csatornán (pl.: AMC, Viasat3, stb.) sugárzott sorozatról ne adna hírt a magazin.

A tehetségkutató műsorok (X-Faktor, Hungary’s Got Talent, Rising Star, stb.), különféle vetélkedők (Sztárban Sztár, A Kocka, A Dal, stb.), a valóságshowk (VV) és más showműsorok összefoglalói, hírei az olvasók között nagy népszerűségnek örvendenek.

A Csibészke magazin a tv-műsorok népszerűsítése mellett más témákban – például mozifilm kategóriában – is érdekes olvasmányokat, izgalmas böngészést kínál látogatóinak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 4 =