Túl szexi lány (2018) amerikai film

Túl szexi lány (2018) amerikai film: René rájön, hogy dögös!
René rájön, hogy dögös!

A fiatal szőke lány nem elégedett a külsejével. Átlagosnak tartja magát miközben arról ábrándozik, hogy ő is csinos, manöken alkatú. Aztán egy nap az edzőteremben elszenvedett baleset után az álma valóra válik: csinos, jó alakú lány válik belőle! Pontosabban csak ő látja saját magát annak, a környezete csak a viselkedésében érzékel 180 fokos fordulatot…

Amy Schumer új filmvígjátéka egy súlyos bizonytalansággal és alacsony önértékeléssel küzdő lány történetét meséli el. A STAND-UP komikus telitalálat erre a szerepre! Hogy a színésznő bízott a film sikerében azt mi sem bizonyítja jobban, hogy producerként is közreműködött az elkészítésében.

Nézd meg a film adatlapját, a tartalmát, szinkronizált előzetesét és a jelenetképeket!

Túl szexi lány mozifilm adatlap, plakát

Túl szexi lány (2018) amerikai film plakát

Hirdetés

Színes, amerikai film, készült 2018-ben, hossza 110 perc

Korhatár: 12 év
Műfaj: film,
Nemzetközi filmadatbázis: I Feel Pretty
Forgatókönyv: Abby Kohn, Marc Silverstein
Szereplők: Amy Schumer, Michelle Williams, Tom Hopper, Rory Scovel, Adrian Martinez, Emily Ratajkowski, Aidy Bryant, Busy Philipps, Lauren Hutton

Rendezte: Abby Kohn, Marc Silverstein
Hazai mozipremier: 2018. június 14.
Magyarországon forgalmazza: Big Bang Media.

Tartalom

Amikor René Bennett a tükörbe néz, egy olyan nőt lát, aki nem elég jó, és aki emiatt láthatatlannak érzi magát a munkájában, tisztességes lakásában és a hűséges baráti körében. Jól tudja, milyen átlagosnak lenni egy olyan világban, amelyet a génlottó nyertesei uralnak.

De ő mindig is többről álmodott. Gyönyörű akar lenni – olyan szép, ami tagadhatatlan, és mindent akar, ami ezzel együtt jár. Miután egy balesetben beveri a fejét, arra ébred, hogy valóságos bombázó lett belőle, és bár rajta kívül senki sem látja a különbséget, hatalmas magabiztossággal kezdi élni az életét. Újonnan szerzett egojának köszönhetően egyre sikeresebb lesz nemcsak a munkájában, de magánéletében is.

Ezzel a frissen felfedezett önbizalommal felhatalmazva kezdi az életét félelem és hibaérzés nélkül élni, de vajon történik akkor, amikor rájön, hogy a külseje voltaképp soha nem változott?

Jelenetfotók – képek

Fotók: Big Bang Media

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyar nyelvű előzetes

Mozifilm innen:

Scroll to top