Transzcendens

A Transzcendens egy trükkös sci-fi, ami teljesen új megközelítésben tárja fel a gépek öntudatra ébredését. A látványos, izgalmas elemeken túl a film érdekes, elgondolkodtató kérdésekre keresi a választ. A főszerepben Johnny Depp.

Transzcendens - Johnny Depp

Transzcendens (+16)

2014 – színes amerikai sci-fi
Eredeti cím: Transcendence
Műfaj: sci-fi / akció
Forgatókönyv: Jack Paglen
Zene: Mychael Danna
Fényképezte: Jess Hall
Rendezte: Wally Pfister

Szereplők: Johnny Depp, Morgan Freeman, Rebecca Hall, Paul Bettany, Kate Mara, Cillian Murphy

Magyarországi bemutató dátuma: 2014. április 17. Forgalmazza a ProVideo.

Transzcendens – röviden

Dr. Will Caster (Johnny Depp) a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője, egy olyan gép létrehozásán dolgozik, amely ötvözi a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. A sok vitára okot adó kísérletei híressé tették, ugyanakkor első számú célpontja lett egy radikális technológia-ellenes csoportnak, akik meg akarják állítani. Bármi áron.

Evelyn (Rebecca Hall)
A veszélyes szervezet merényletet követ el a népszerű tudós ellen. Tettükkel egy számukra is teljesen váratlan folyamatot idéznek elő: Caster az általa kifejlesztett gép tesztalanyává válik. Caster felesége, Evelyn (Rebecca Hall), és legjobb barátja, Max (Paul Bettany) úgy döntenek, hogy a haldokló Will tudatát feltöltik a gépbe. Azonban, ha bármi kimarad, akár egy gondolat, vagy egy régi emlék már nem biztos, hogy ugyanannak az elmének adnak életet, akit egyszer ismertek…

Egy csavaros, trükkös sci-fi, amely teljesen új megközelítésben tárja fel a gépek öntudatra ébredését.

Wally Pfister, Christopher Nolan házi operatőrének rendezői bemutatkozása Johnny Depp, Rebecca Hall, Cilian Murphy, Paul Bettany és Morgan Freeman főszereplésével. Egy csavaros, trükkös sci-fi, amely teljesen új megközelítésben tárja fel a gépek öntudatra ébredését. Pfister Nolan keze alatt érett rendezővé az elmúlt 15 év közös munkája során, de ahogy a rendező egy interjúban elmondta Nolan és ő más érzelmi háttérből jöttek, így evvel a filmmel nagy meglepetést fog okozni minden nézőnek.

Transzcendens szinkronizált előzetes

http://youtu.be/qd6ik9t1_BQ

Kapcsolódó weboldal: http://www.transcendencemovie.com/

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top