Transzcendens

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A Transzcendens egy trükkös sci-fi, ami teljesen új megközelítésben tárja fel a gépek öntudatra ébredését. A látványos, izgalmas elemeken túl a film érdekes, elgondolkodtató kérdésekre keresi a választ. A főszerepben Johnny Depp.

Transzcendens - Johnny Depp

Transzcendens (+16)

2014 – színes amerikai sci-fi
Eredeti cím: Transcendence
Műfaj: sci-fi / akció
Forgatókönyv: Jack Paglen
Zene: Mychael Danna
Fényképezte: Jess Hall
Rendezte: Wally Pfister

Szereplők: Johnny Depp, Morgan Freeman, Rebecca Hall, Paul Bettany, Kate Mara, Cillian Murphy

Magyarországi bemutató dátuma: 2014. április 17. Forgalmazza a ProVideo.

Transzcendens – röviden

Dr. Will Caster (Johnny Depp) a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője, egy olyan gép létrehozásán dolgozik, amely ötvözi a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. A sok vitára okot adó kísérletei híressé tették, ugyanakkor első számú célpontja lett egy radikális technológia-ellenes csoportnak, akik meg akarják állítani. Bármi áron.

Evelyn (Rebecca Hall)
A veszélyes szervezet merényletet követ el a népszerű tudós ellen. Tettükkel egy számukra is teljesen váratlan folyamatot idéznek elő: Caster az általa kifejlesztett gép tesztalanyává válik. Caster felesége, Evelyn (Rebecca Hall), és legjobb barátja, Max (Paul Bettany) úgy döntenek, hogy a haldokló Will tudatát feltöltik a gépbe. Azonban, ha bármi kimarad, akár egy gondolat, vagy egy régi emlék már nem biztos, hogy ugyanannak az elmének adnak életet, akit egyszer ismertek…

Egy csavaros, trükkös sci-fi, amely teljesen új megközelítésben tárja fel a gépek öntudatra ébredését.

Wally Pfister, Christopher Nolan házi operatőrének rendezői bemutatkozása Johnny Depp, Rebecca Hall, Cilian Murphy, Paul Bettany és Morgan Freeman főszereplésével. Egy csavaros, trükkös sci-fi, amely teljesen új megközelítésben tárja fel a gépek öntudatra ébredését. Pfister Nolan keze alatt érett rendezővé az elmúlt 15 év közös munkája során, de ahogy a rendező egy interjúban elmondta Nolan és ő más érzelmi háttérből jöttek, így evvel a filmmel nagy meglepetést fog okozni minden nézőnek.

Transzcendens szinkronizált előzetes

http://youtu.be/qd6ik9t1_BQ

Kapcsolódó weboldal: http://www.transcendencemovie.com/

 

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Scroll to top