Török szultán moziban, televízióban

Dominic Cooper -  Mehmed szultán Az ismeretlen Drakula című filmbenA televízióban Szulejmán szultán, a moziban Mehmed szultán (Dominic Cooper) lép hamarosan a magyar közönség elé. A tv-sorozat csak novemberben folytatódik, ám Mehmeddel már októberben találkozhatnak a nézők!

A nép, azaz a nézők akarata kikényszerítette, hogy a Szulejmán című sorozat visszatérjen a képernyőre – november 19-én lesz a nagy nap! -, de nem kell egy hónapot várni ahhoz, hogy turbános harcosokat láthassunk görbe karddal.

Jövő héten kerül Magyarországon a mozikba Az ismeretlen Drakula, amely a török háborúk korába kalauzol: a 15. század második felében játszódó sztori valós történelmi eseményekre alapozva eleveníti fel a havasalföldi fejedelem, Vlad Tepes legendáját. A látványos akció-fantasyban a fejedelem azért szövetkezik a sötét hatalmakkal, és válik vámpírrá, hogy megvédhesse családját és országát az oszmán törököktől. Vlad Tepes, azaz Drakula (Luke Evans) ellenfele a hódító Mehmed szultán, akit Dominic Cooper alakít zseniálisan.

A látványos harci jelenetekben bővelkedő Az ismeretlen Drakula igen jól startolt a külföldi mozikban, a 70 millió dollárból forgatott szuperprodukció első hétvégéjén több mint 88 millió dollárt hozott a konyhára.

Az ismeretlen Drakula (Dracula Untold) – hazai bemutató: 2014. október 23.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 1 =


Scroll to top