Tökéletes hang (2013) amerikai filmek

Tökéletes hang (Pitch Perfect) keresése az amerikai főiskolákon is előfordul, nem csak a hazai kereskedelmi televíziós csatornákon. A filmben a hagyományos énekversenyektől eltérően acapella énekcsoportok versengenek, mely versengés a kezdetekkor teljesen hidegen hagyja Becát (Anna Kendrick) a Barden újoncát.

Tökéletes hang (Pitch Perfect) 3
Anna Kendrick

Az elsőéves lány inkább hallgatni, mixelni szereti a zenét, mintsem énekelne, ám az énekversenyt ennyire központi témaként kezelő főiskolában nincs esélye arra, hogy közömbös maradjon. Végül belép az egyik csoportba, ám szerelemét a rivális bandából választja ki, ami ebben a kiélezett harcban nem túl szerencsés. Vicces karakterek, számtalan régi és új sláger, valamint egy aranyos történet a Tökéletes hang, mely könnyed szórakozást ígér minden korosztálynak.

Tökéletes hang

Színes, zenés amerikai vígjáték

Mickey Rapkin könyve alapján írta Kay Cannon, Jeff Roda
operatőr: Julio Macat
zene: Christophe Beck, Mark Kilian
producerek: Paul Brooks, Elizabeth Banks, Max Handelman
rendezte: Jason Moore

Szereplők:

Beca: Anna Kendrick
Chloe: Brittany Snow
Aubrey: Anna Camp
Jesse: Skyler Astin

Bemutatja a UIP-Duna Film
Országos bemutató: 2013. március 28.
Tökéletes hang (Pitch Perfect) 2
Tökéletes hang

Bellas és Tremblemakers acapella

Két rivális csapat küzd az acapella csoportok versenyén a reflektorfényért. A főiskola Bellas nevezetű kórusa csúnyán leégett egy versenyen, ezért a következő tanévben új tagokat kell toborozniuk. Beca így kerül bele náluk a képbe, de ő az a fajta lány, aki inkább hallgatja mintsem műveli a zenét. Tulajdonképpen azt sem tudja mit keres a főiskolán, mert inkább D.J lett volna L.A-ben. Amikor megérkezik a Bardemba, két klikk, a Bellas és a Treblemakers acapella együttes verseng egymással. Becának – aki az iskolai rádiónál is szerepet vállal – világos lesz, hogy egyik klikkbe sem passzol bele, ám mégis beleerőltetik egybe, amit magától sosem választott volna: a vagány csajok, a cuki csajok és a fura csajok közé, akiknek egyetlen közös témája az, hogy mennyire szólnak jól, amikor együtt énekelnek ebben a fergeteges új vígjátékban.

Tökéletes hang (Pitch Perfect) 1
Rebel Wilson

Szerelem, szerelem, acapella

Beca a sulirádióban együtt dolgozik Jess-szel (Skyler Astin), aki a rivális Treblemakers tagja. Lassan bontakozó szerelmük sokaknak nem tetszik, de legfőképp a Bellas vezetője Aubrey (Anna Camp) ellenzi. Természetesen a tiltás végül semmit sem ér…

Beca folyamatosan átalakítja az acapella énekcsoportot az unalomig ismert standardok és tökéletes harmóniák világából, és új mixekbe vonja bele őket, miközben élet-halál harcot folytatnak az érvényesülésért a főiskolás énekcsoportok könyörtelen világában. Ez vagy a legdögösebb dolog lesz, amit valaha csináltak, vagy a legőrültebb, de leginkább mindkettő.

Szinkronizált trailer

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 + kettő =


Scroll to top