Tökéletes hang Anna Kendrick nélkül? Kizárt!

- filmrakat | 2015. május 4. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Tökéletes hang Anna Kendrick nélkül? Kizárt! | Filmrakat.huA Tökéletes hang 2-ben a Barden Bellák visszatérnek és ugyan az a Beca vezeti őket, aki már az első epizódban megmutatta, milyen csodálatosan tud énekelni. Anna Kendrick (Beca) nélkül aligha képzelhető el a zenés film folytatása, aki megosztotta a hamarosan bemutatásra kerülő filmről a gondolatait a rajongókkal.

Talán még korai a harmadik részről beszélni – bár Rebel Wilson kifecsegte a lényeget – nagyban függ a folytatás attól, hogy hogyan teljesít a film második része.

A Tökéletes hang 2-ben továbbra is a félelmet nem ismerő Beca vezeti a Bellákat, akit a sokoldalú Anna Kendrick alakít. A színésznőnek nagyon tetszett, hogy karaktere naiv gólyából tapasztalt végzőssé fejlődött. Egyetért a producerekkel abban, hogy a hősöknek nagy csapást kell elszenvedniük, amitől összemegy az egójuk, hogy ezután megmutathassák, kik ők valójában – szakmailag és emberileg –, és ismét a csúcsra kapaszkodhassanak.

A Bellákkal kicsit elszaladt a ló – magyarázza Kendrick. – Túl sok kivagyiság jellemzi az előadásmódjukat, és az új filmben azt hiszik, ezt még fokozni kell, pedig arra van szükségük, hogy jelentős mértékben visszavegyenek az arcukból, és újra felépítsék magukat.

A színésznővel egyébként simán elszaladhatna az a bizonyos ló: a Tökéletes hang főszereplőjeként hatalmas népszerűséget vívott ki magának. A filmben elhangzott Cups című dala 196 millió letöltés felé halad a YouTube-on, és a szerzemény különböző változatai is további több tízmilliós letöltést értek el. Izgatottan várjuk, hogy – amennyiben lesz harmadik rész – kap-e benne szerepet Anna Kendrick!

Mi szeretnénk…

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

20 − 19 =

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább