Tökéletes hang 2 zenés vígjáték

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Tökéletes hang 2 zenés vígjátékAz acapella világbajnokság az a hely, ahol a kiváló énekes csapatok négyévente megküzdenek a világuralomért. Vajon Beca (Anna Kendrick) és csapata elég felkészült ahhoz, hogy egy ilyen versenyen megméresse magát? A nagysikerű első rész  – Tökéletes hang (2012) – folytatását annak egyik sztárja, Elizabeth Banks rendezte. Tökéletes hang 2 (Pitch Perfect 2) filmajánló a filmrakatban.

Tökéletes hang 2 zenés vígjáték (+12)
Színes, szinkronizált amerikai zenés vígjáték, 2015

Eredeti cím: Pitch Perfect 2

Gyártó: Universal, 2015. Mickey Rapkin könyve alapján írta Kay Cannon. Operatőr Jim Denault. Producerek Paul Brooks, Elizabeth Banks, Max Handelman. Executive producerek Scott Niemeyer, Jason Moore
Rendezte Elizabeth Banks

Szereplők: Anna Kendrick (Czető Zsanett), Skylar Astin, Rebel Wilson, Adam DeVine, Brittany Snow (Bogdányi Titanilla), Anna Camp (Vadász Bea), Katey Sagal, Elizabeth Banks.

Országos bemutató: 2015. május 14. Bemutatja a UIP-Duna Film

Lányok, ez már egy világverseny! És?

Tökéletes hang 2 – Filmajánló

A Barden Bellák három év után térnek vissza a filmvászonra. A csak csajokból álló csapat megnyerte az országos énekversenyt, és azóta is veretlenek. Ám egy botrány miatt veszélybe kerül utolsó évük a Bardenben, ezért a háromszoros bajnokok most joggal tartanak attól, hogy örökre elvész az őket összetartó harmónia. Beca (Anna Kendrick) iskolakórusának szűk a hazai környezet, egy komolyabb hangversenyen is meg szeretnék mérettetni magukat, amihez most jött el a nagy lehetőség: egy négy évente megrendezésre kerülő világversenyre nyernek részvételi jogot, ahol még egyetlen egy amerikai csapat sem nyert. Talán Beca, Amy és a többiek megtörik ezt a rossz sorozatot? Egy biztos, mindent bevetnek, hogy így legyen!

Vajon Beca (Anna Kendrick) és csapata elég felkészült?

A Barden Bellák visszatérnek a nagysikerű zenés film folytatásában. A rendező ezúttal az első rész egyik sztárja és producere, Elizabeth Banks lesz. Az író Kay Cannon is visszatér a stábba, csakúgy, mint a főszereplő, Anna Kendrick.

Tökéletes hang 2 – szinkronizált előzetes

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 + tíz =


Scroll to top