Titus a viharjáró

- filmrakat | 2014. augusztus 1. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Ahogy vannak terepjáró autók, úgy vannak viharjáró autók is, mint amilyen például Titus. A csodajármű a világ egyik legnagyobb, San Diego városában megrendezett rajongói találkozóján, a Comic-Conon mutatkozott be a közönségnek.

Holdjáró, terepjáró, vízen járó és végül: Titus, a viharjáró!

Holdjáró, terepjáró, vízen járó és végül: Titus, a viharjáró!

Aki nem tud eljutni az amerikai kontinensre, az megtekintheti Titust A vihar magja című, idehaza 2014. augusztus 7-én bemutatásra kerülő katasztrófafilmben.

Vannak akik menekülnek a különféle forgószelek, tornádók elől és vannak akik akár az életüket is odaadnák, hogy a vihar belsejébe jussanak. Utóbbiak teljesen tehetetlenek lennének a Titus féle járgányok nélkül…

Titus nem egy hétköznapi járgány. Arra tervezték, hogy odamenjen, ahonnan mindenki menekül – minél közelebb a legvadabb viharokhoz. 4 milliméter vastag acélpáncél borítja, golyóálló üvegekkel szerelték fel, a csörlője 5 tonnát bír, a széllökések ellen pedig négy rögzítőlábbal lehet védekezni. Mivel a tökéletes viharvadász jármű utasai nem csak túlélni szeretnék a vihart, hanem kutatásokat is végezni velük kapcsolatban, ezért mérőműszerek is találhatók a Tituson, valamint 24 kamera, amelyek minden irányban mindent rögzítenek.

A kamerák egyébként nem csak kellékek voltak, hanem valóban működtek a forgatáson, és a filmben is láthatók általuk felvett képsorok!

A vihar magja- rendezte: Steve Quale

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább