Titus a viharjáró

Ahogy vannak terepjáró autók, úgy vannak viharjáró autók is, mint amilyen például Titus. A csodajármű a világ egyik legnagyobb, San Diego városában megrendezett rajongói találkozóján, a Comic-Conon mutatkozott be a közönségnek.

Holdjáró, terepjáró, vízen járó és végül: Titus, a viharjáró!
Holdjáró, terepjáró, vízen járó és végül: Titus, a viharjáró!

Aki nem tud eljutni az amerikai kontinensre, az megtekintheti Titust A vihar magja című, idehaza 2014. augusztus 7-én bemutatásra kerülő katasztrófafilmben.

Vannak akik menekülnek a különféle forgószelek, tornádók elől és vannak akik akár az életüket is odaadnák, hogy a vihar belsejébe jussanak. Utóbbiak teljesen tehetetlenek lennének a Titus féle járgányok nélkül…

Titus nem egy hétköznapi járgány. Arra tervezték, hogy odamenjen, ahonnan mindenki menekül – minél közelebb a legvadabb viharokhoz. 4 milliméter vastag acélpáncél borítja, golyóálló üvegekkel szerelték fel, a csörlője 5 tonnát bír, a széllökések ellen pedig négy rögzítőlábbal lehet védekezni. Mivel a tökéletes viharvadász jármű utasai nem csak túlélni szeretnék a vihart, hanem kutatásokat is végezni velük kapcsolatban, ezért mérőműszerek is találhatók a Tituson, valamint 24 kamera, amelyek minden irányban mindent rögzítenek.

A kamerák egyébként nem csak kellékek voltak, hanem valóban működtek a forgatáson, és a filmben is láthatók általuk felvett képsorok!

A vihar magja- rendezte: Steve Quale

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top