Tud úgy öltözni Tilda Swinton, mintha bombázó lenne

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

 

Tilda_SwintonTilda Swinton mondta magáról, hogy sohasem lesz belőle bombázó, ám tud úgy öltözködni, mintha az lenne. Az önirónikus filmsztár elmondta: azt sem bánja, ha férfinek nézik! Filmsztárok a Filmrakatban.

Rendszeresen férfinek nézik Tilda Swintont, különösen a repülőterek személyzete. Ilyenkor azonban az Oscar-díjas színésznő távolról sem érzi sértve magát, ahogyan ő fogalmaz.

Biztosan nagyon fáradt emberek, és amikor látják, hogy közeledik feléjük egy 180 magas, rövid hajú egyén, hát istenem, azt gondolják róla, hogy férfi – nevet a skót nemesi származású színésznő. – Sosem foglalkoztatott a külsőm, és mivel már 13 éves koromra ekkorára nőttem, megszoktam, hogy ilyen vagyok.

Az 54 éves színésznőt az öregedés sem érdekli különösebben.

Szerintem izgalmas, ahogyan megjelennek a ráncok, és egyre több lesz belőlük. Cseppet sem szeretnék megint 23 éves lenni. Sőt, 53 sem!

Tilda Swinton nyilván szereti maga alatt vágni a fát, hiszen miközben a Nars kozmetikumcsalád arca, fennen hirdeti, hogy alig sminkeli magát.

Nem nagyon szeretem a sminket, mert úgy nézek ki tőle, mint egy transzvesztita. Soha nem leszek bombázó, de ha úgy tartja kedvem, azért ki tudok úgy öltözni, mintha az lennék.

Tilda Swintont hamarosan a Kész katasztrófa című vígjáték (Trainwreck) egyik főszerepében láthatjuk. A történet főhőse egy szőke szépség (az egyre népszerűbb komika, Amy Schumer játssza), aki esküszik arra, hogy soha nem megy férjhez, ám nagy dilemmába kerül, amikor találkozik az Igazival. A filmet Judd Apatow rendezte, ő jegyzi többek között A 40 éves szűz és a Felkoppintva című kasszasikereket, producerként pedig például a Koszorúslányokat.

 

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × három =


Scroll to top